KÜLFÖLD

A sze­mét­tá­ro­ló­ban erő­sza­kolta meg a 9 éves svéd kis­lányt a lí­biai!

A bru­tá­lis férfi már 2010 óta él tar­tóz­ko­dási en­ge­déllyel Svéd­or­szág­ban, de még min­dig lí­biai ál­lam­pol­gár. Rá­adá­sul három saját gyer­meke is van.
  • Szerző: SZM

Borzalmas nemi erőszakot követett el egy 30 éves líbiai férfi Svédországban – írta meg a Friatider alapján a Voiceofeurope. Egy ház szeméttárolójába csalogatott egy 9 éves kislányt, majd belülről bezárta az ajtót.

Az ártatlan gyermeket a földre birkózta, lehúzta a ruháit, fojtogatta és azzal fenyegette, hogy megveri, ha nem hagyja abba a sikoltozást. Arra kényszerítette a kislányt, hogy tegye szét a lábait...

A vádiratban az szerepelt, hogy a brutális támadó valakit mindenképpen meg akart erőszakolni aznap, függetlenül attól, hogy kiskorú-e vagy sem.A líbiai férfi 2010 óta él tartózkodási engedéllyel Svédországban, de még mindig líbiai állampolgár. Ráadásul három saját gyermeke is van...

A malmői bíróság 6 év börtönre ítélte és 15 évre kitiltotta Svédországból. Fájdalomdíjként 17 ezer eurót kell fizetnie a 9 éves svéd lánynak, ha bármikor is lesz annyi pénze. A per közben derült ki, hogy a nemi erőszakon kívül korábban rengeteg egyéb bűnt is elkövetett: két szexuális zaklatást, lopást, kisebb kábítószer-bűncselekményt és késelést is. De a börtön után, 15 év múlva akár vissza is térhet Svédországba.