MANI

A siker ma­ra­dandó: a Slá­ger FM to­vább hódít

A fő­vá­ros egyik fa­vo­rit csa­tor­nája, a Slá­ger FM a ko­rábbi Rock FM 95.8-as sáv­ját meg­vá­sá­rolva feb­ru­ár­tól két­szer több em­bert ér el. A "köl­tö­zést" rá­adá­sul egy el­ké­pesztő nye­re­mény­já­ték­kal spé­kelte meg, amely­nek ke­re­té­ben na­ponta száz­ez­re­ket osz­ta­nak szét a hall­ga­tók kö­zött!
címkék:

A budapestiek mellett február óta Kecskemét, Cegléd, Miskolc, Szolnok, Veszprém, Szekszárd, Dunaújváros lakosai is hallgathatják a Sláger FM-et, de jó idő esetén még Szombathelyről is fogható a csatorna. Így összesen több mint 2,5 millió fő számára érhetők el a pop-rock műfajok aranyidőszakából szemező műsorok, ezt egészítik ki a helyi hírek, régiós játékok Közép-Magyarországon.

A nagy kedvenc frekvenciaváltása kapcsán Radu Morar, a rádió tulajdonosa elmondta: „Továbbra is az az elsődleges számunkra, hogy biztosítani tudjuk a hallgatóknak a megszokott minőségű műsorokat. A Médiatanács engedélyének köszönhetően a 95.8 Mhz-es frekvenciára költözött Sláger FM-en ugyanazokat a zenéket, műsorokat és műsorvezetőket hallhatják, mint korábban.”

A hallgatók mellett azonban a dolgozók is nyertek ezzel, ismét nyugodtan hajthatják álomra a fejüket. „Ezzel az üzleti döntéssel nem csak a Sláger FM-et mint csatornát mentettük meg sikeresen, hanem mellette több mint 50 slágeres családot is! A kollegáim közül legtöbben a Sláger FM elődjét, a Juventus Rádiót is beleszámítva, 20 évnél régebben dolgoznak itt. Amikor elmondtam, hogy sikerült megvennem a 95.8 Mhz-n rádiót működtető céget, több munkatársam sírni kezdett örömében, hiszen addig a bizonytalanságot egy új még ígéretesebb jövőkép váltotta fel ” – fogalmazott Radu Morar.

A váltás keretében stílusos új nyereményjátékot is szervezett a rádió, amelyben naponta többször 95 800 forintot nyerhetnek a hallgatók. A rádió töretlen népszerűségét és a hallgatóinak lojalitását jelzi, hogy a nyereményjáték első időszakában 100 ezer hallgatói SMS érkezett.

Ezért már megéri átkapcsolni, nemde, Baby?

címkék: