KÜLFÖLD

A po­li­ti­kus meg­erő­sza­kolt és meg­ölt egy férfit, majd jött az áram­ütés...

Va­ló­sze­rűt­len és bi­zarr gyil­kos­sá­got, majd ön­gyil­kos­sá­got kö­ve­tett el egy német po­li­ti­kus Ber­lin­ben, leg­alábbis a rend­őr­ség gya­núja sze­rint.
  • Szerző: ripost

Mint arról a Bild beszámolt, hétfőn megtalálták saját berlini lakásában a 44 éves kalózpárti képviselő, Gerwald Claus-Brunner holttestét - és mellette egy másik halott férfi is hevert. Az ügy egészen elképesztő: Claus-Brunner a gyanú szerint megerőszakolta, majd megfojtotta a 30 év körüli férfit, majd öngyilkosságot követett el, mégpedig egészen bizarr módon: áramütéssel. Az ügy háttere egyelőre tisztázatlan, a rendőrség vizsgálja a helyszínt és az indítékokat.

Különös ismertetőjele volt, hogy mindig munkásruhában és fejkendőben vett részt a képviselőház ülésein
Különös ismertetőjele volt, hogy mindig munkásruhában és fejkendőben vett részt a képviselőház ülésein
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gerwald Claus-Brunner öt éve volt a "rendszeren kívüli" viccpárt, a Kalózpárt képviselője a berlinihelyi képviselőházban - ez a testület nagyjából a Fővárosi Közgyűlés megfelelője. A Kalózpárt most  azt közölte: a politikus gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.

A Spiegel szerint a Kalózpárt a következőket írta róla halála után:

Faxe, ahogy mi mindannyian hívtuk, sohasem volt egyszerű ember, és sohasem volt egyszerű a dolga. Mindannyian tudnánk róla saját történeteket mesélni. Faxe! Hiányozni fogsz!