KÜLFÖLD

A mig­rán­sok miatt Ber­lin vissza­süllyed a kö­zép­korba!?

Ezt ál­lítja egy sokat lá­tott be­ván­dor­lási hi­va­tal­nok, aki ag­gó­dik a né­me­tek és a nagy tö­meg­ben meg­je­lent be­ván­dor­lók kö­zötti össze­üt­kö­zé­sek miatt. Az "igaz­hi­tűek" el­vár­ják, hogy a he­lyiek tart­sák tisz­te­let­ben az ál­ta­luk ho­zott szo­ká­so­kat.
  • Szerző: SZM

Egy 18 éves lány sétált a Wannsee közelében egy bikiniben és meglátta négy arab férfi. Szajhának nevezték őt, mert fürdőruhát viselt. Egy 60 éves nő egy parkban sétált a férjével. A semmiből hirtelen előkerült egy arab férfi és megkérdezte tőle, hogy szeretne-e szexelni vele a bokrok között? Egy arabul beszélő ember Neuköllnben az unokahúgával sétált és sok obszcén megjegyzést hallott. Miért? Mert az unokahúgán nem volt fejkendő.

Ezt a három példát mondta el Arnold Mengelkoch, a berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka a Der Tagesspiegel német lapnak. Szerinte a rengeteg migráns miatt Berlin visszafelé megy az időben, egyenesen a középkor felé.

EZT OLVASTAD MÁR?

Mengelkoch szerint Berlinben egyre több az unatkozó és munkanélküli fiatal. Többségük úgy tekint a nőkre, mint szexuális tárgyakra, ha nincs rajtuk a muszlim fejkendő. Az egyik iskolaigazgató arról számolt be, hogy már a hétéves arab gyereken is fejkendő van. Úgy látja, hogy az oktatás már nem is igazán fontos, mert az a háttérbe szorult a vallási előírásokkal szemben.

Berlinben az is előfordult már, hogy

egy dühös muzulmán férfi berontott az óvodába és leordította az intézményvezető fejét, amiért az megengedte, hogy a fia a lányokkal játsszon. Legyen világos, hogy az én fiam nem játszhat a lányokkal! – ordibálta.