FÜLES

A meg­csa­lá­sért kapta? Ha­tal­mas mo­nok­li­val kap­ták le Jen­ni­fer Lopez vő­le­gé­nyét

Va­laki jól el­látta a baját Alex Rod­ri­guez­nek.
  • Szerző: Ripost

Pár nap leforgása alatt sok minden történt Jennifer Lopezzel: szombaton még a mennyekben járt, amikor szerelme, Alex Rodriguez a Bahamákon megkérte a kezét. Hétfőn azonban már a poklok poklát is megjárhatta, amikor kirobbant a botrány.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vőlegényét egykori sporttársa gyanúsította meg azzal, hogy megcsalta a gyönyörű énekesnőt.Jose Canseco azzal vádolta meg a Yankees egykori sztárját, hogy többször is lefeküdt az ő exfeleségével, Jessicával. Canseco állítja, egyszer éppen együtt volt a volt feleségével, amikor Rodriguez kereste.

Jessica a Twitteren cáfolta a dolgot, azt írta, évek óta ismeri Rodriguezt, de már hosszú ideje nem találkoztak személyesen. Ettől függetlenül jó barátságot ápol vele és Jennifer Lopezzel is.

A sztárpár hivatalosan még nem reagált a vádakra, ám most Miami repülőterén kapták őket lencsevégre. Kifejezetten rideg volt közöttük a viszony, Rodriguez arcát pedig egy monokli csúfította el....

Nem tudni, ki húzott be egyet az egykori baseball játékosnak, és hogy van-e összefüggés a megcsalás és a jobbegyenes között.Az mindenesetre tény, hogy a 49 éves énekesnő ujján még mindig ott virít a 4,5 millió dollár értékű gyémántgyűrű...