INSIDER

A ma­gyar lá­nyok rá­tá­mad­tak a ne­ve­lő­jükre, majd el­szök­tek

Három fi­a­tal lány tá­madt a bu­da­pesti, IV. ke­rü­leti Kor­nis Klára Gyer­mek­ott­hon egyik ne­ve­lő­jére va­sár­nap - tudta meg a Ri­post. A lá­nyok ellen a rend­őr­ség kö­rö­zést adott ki köz­fel­ada­tot el­látó sze­mély el­leni erő­szak miatt.
  • Szerző: Ripost

Durva bosszú? – talán ez magyarázhatja a három fiatalkorú lány tettét, akik rátámadtak a Kornis Klára Gyermekotthon egyik nevelőjére. A -nak az intézmény egyik dolgozója arról számolt be, hogy egy 14, 15 és 17 éves fiatal lány, akik már hónapok óta az intézményben laknak, vasárnap rátámadtak az egyik köztiszteletben álló, 40 év körüli női nevelőre. Miután hárman nekiestek a megrémült asszonynak, a lányok elmenekültek az intézményből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Vélhetőleg szökést terveztek, ki akartak törni a gyermekotthonból. A nevelő elállhatta az útjukat, ők pedig rávetették magukat

– közölte lapunkkal a neve elhallgatását kérő dolgozó.

A rendőrség körözési listáján megtaláltunk a három lány közül kettőt, Kiss Piroskát és Farkas Evelint, ők lapzártánkig nem kerültek elő.Harmadik társukat az intézményben dolgozók szerint már megtalálták. A megkereste a gyermekotthon igazgatóját is, aki nem akart nyilatkozni, a rendőrség pedig későbbre ígért választ.