RIPOSTER

A magyar határ mellett látták a furgont, amibe gyerekeket csalnak

Pénteken Dunaszerdahelyen láttak egy gyanús fekete furgont, amelybe állítólag megint gyerekeket próbáltak becsalogatni.
  • Szerző: RIPOST

Mint arról már korábban a %% beszámolt: az elmúlt egy hétben több helyen is felbukkant egy fekete furgon, feltehetően Volkswagen, és gyerekeket próbáltak rávenni, hogy szálljanak be melléjük. Egy héttel ezelőtt Felsőpatony és Előpatony határában egy kisfiút cukorkával kínáltak, de ő elfutott. Ezen a héten Apácaszakállason egy bicikliző kisfiú nyomába eredt egy vélhetően ugyanilyen autó, de egy másik érkező jármű elriasztotta.

Ugyancsak egy ismeretlen autó állt meg a Győr és Vámosszabadi közti Kisbácsán egy buszmegállóban várakozó kisfiú mellett, de őt sem sikerült a kocsiba csalogatni. Elképzelhető persze, hogy egymástól teljesen független cselekményekről van szó, de a földrajzi és időbeli közelségük nemcsak erre enged következtetni.

A Paraméter nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy Dunaszerdahelyen, a Csallóköz utca környékén láttak egy fekete Volkswagent. Ez még önmagában nem lenne gyanús, de azt is megtudták, hogy a kocsiban két férfi utazott, és megpróbáltak meggyőzni egy gyereket, hogy szálljon be hozzájuk.

Óva intünk mindenkit attól, hogy bármilyen sötét furgon ellen önbíráskodóan lépjen fel, ugyanakkor ha gyanús autót, személyeket lát gyerekek körül mozogni, jelezze azt a rendőrségnek és a %%-nak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?