ÚTISÚGÓ

A leg­jobb tökös-szel­le­mes prog­ra­mok Hal­lo­ween hét­vé­gére

Elő a tök­lám­pá­sok­kal, jel­me­zek­kel, in­dul­hat a ké­szü­lő­dés a Hal­lo­weenre! Össze­gyűj­töt­tük nek­tek azo­kat a tökös prog­ra­mo­kat, ame­lyek a leg­szel­le­me­sebb szó­ra­ko­zást ígé­rik gye­rek­nek, fel­nőtt­nek egy­aránt az őszi szü­net ide­jére.
  • Szerző: Ripost

Tök jó Zalakaroson!

TÖKÖS programok a Zalakarosi Fürdőben minden nap: gyermekanimáció, Halloween kölyökdisco, jelmezverseny, töklámpás készítés, Halloween Fürdőparty és még sok minden más... 

EZT OLVASTAD MÁR?

Állatkerti Halloween Budapest

Állatkerti Halloweent tartanak  az őszi szünetben 2018. október 20. - november 4. között a Budapesti Állatkertben.  

Minden nap állati jó LégyOtt programok!

Ráadásul, a 14 év alatti gyermekek csupán 200 Ft-os áron látogathatják az Állatkertet! A jeggyel a Holnemvolt Vár is meglátogatható. 

Tökös-Szellemes Halloween buli az Apacuka zenekarral

Hátborzongatóan jó Halloween fesztivál az Apacuka Zenekarral a Marczibányi Téri Művelődési Központban. Gyertek táncolni, énekelni, vigadni, zajt csapni és ha van kedvetek, öltözzetek be ötletesen, szellemesen erre a fantasztikus minifesztiválra! 

VI. Tökös Mulatság Velence

Október 31-én ismét lesznek próbatételek a leendő Tök Királynak és Tök Királynőnek, a jelmezben érkezők idén is jutalomban részesülnek. Faraghattok és festhetitek is a tököket. Természetesen a cukorkagyűjtés sem maradhat el. 

Rettegés hete a Gozsdu Udvarban  

2018. október 29. és november 4. között a halloweeni hangulat garantált:

Eközben a címlapon
New Yorkból érkező vérszomjas, mozgó és beszélő, embernagyságú élőhalottak tartják rémületben a vendégeket a Gozsduban. 

Halloween a Budakeszi Arborétumban

Október utolsó hetében az őszi szünet ideje alatt is nyitva tart a a Budakeszi Arborétum, hogy ebben a szép környezetben faraghassák ki mindenki a manapság már oly` népszerű töklámpásokat.