FAZÉK

A leg­egy­sze­rűbb pa­la­csin­ta­re­cept, amit va­laha ol­vas­tál

Ha imá­dod az édes­sé­ge­ket, de nem vagy nagy kony­ha­tün­dér, akkor ezt a re­cep­tet biz­to­san neked ta­lál­ták ki.

Ebben a palacsintában az a legjobb, hogy sem cukor, sem liszt nem kell hozzá, így akkor is kipróbálhatod, ha diétázol vagy gluténérzékeny vagy.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzávalók:

1 db banán, 2 db tojás, 1 kávéskanál fahéj.

Elkészítés: Villával törd össze a banánt. Add hozzá a tojást, és jól keverd össze az előzőleg összetört banánnal és a fahéjjal. Egy serpenyőt kicsit olajozz ki, és kisebb adagokban süsd ki a tésztát, mint egy palacsintát.

Eközben a címlapon