TESTFACTOR

Lát­vá­nyos fo­gyást okoz ez a meg­döb­bentő trükk!

Még a ku­ta­tók is el­ké­ped­tek, ami­kor ki­de­rült, hogy tény­leg ha­tá­sos a fo­gyó­kú­rá­ban. Ezt neked is ki kell pró­bál­nod.

Meghökkentő, mégis hatékony trükköket osztunk most meg veled. A diétán és a tudatos táplálkozáson kívül van ugyanis néhány olyan fortély, mely a kutatók szerint valóban működik, ha a fogyás a cél. És a legjobb, hogy semmilyen erőfeszítést nem igényelnek, mégis segítenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Vanília illatú gyertya

Egy felmérés szerint csökkenti a desszert iránti vágyat, ha étkezés után vanília illatú gyertyát gyújtasz. Amellett, hogy kellemes aromában úszik majd a lakás, az agyad szinte jóllakik ezzel az édes érzéssel, és egy tesztcsoportban a 160 résztvevő átlagosan 2 kilót adott le 2 hét alatt ezzel a módszerrel.

2. Kék szín

Vedd magad körül kék színnel - ezt javasolják a szakértők. Ez a szín ugyanis csökkenti az étvágyat, olyan impulzusokat küld az agynak, amelyek hatására kevésbé szeretnél majd nagy adagokat enni. Egyél kék színű tányérból, használj kék színű terítőt, és a színek végzik a dolgukat a kutatók szerint. Kerüld viszont a sárgát és a narancssárgát, ezek a színek ugyanis éppen ellenkező hatást érnek el.

3. Egyél lámpafényben

Az éttermekben nem csak azért használnak tompa világítást, mert az növeli a romantikus hangulatot. Bizonyított, hogy a halvány világítás arra ösztönzi az embert, hogy többet rendeljen és többet is fogyasszon. A tompa fények csökkentik az étkezéssel szembeni gátlásokat.

A java még hátravan! LAPOZZ!