NÍNÓ

A ku­ruzsló ölte meg a fe­le­sé­ge­met! - ál­lítja egy gyá­szoló

Ki­hasz­nálni a beteg em­be­rek utolsó, gyó­gyu­lásba ve­tett re­mé­nyét, majd ko­moly összeg­től meg­sza­ba­dí­tani: ez a Ri­post által most le­lep­le­zett fer­tődi ku­ruzsló mód­szere. Ze­man­csek Béla úgy gon­dolja, mi­atta ve­szí­tette el imá­dott fe­le­sé­gét.

A -ot felkereste egy férfi, aki azt állította:feleségének, Irénnek azért kellett meghalnia, mert hitt egy kuruzslónak.Zemancsek Béla megtörten esetet mesélt.

- Budapesten éltünk a feleségemmel, aki dongalábakkal született. Bár az orvosok kezelték, túlsúlyos lett, rengeteget szenvedett. Így jutott a fülébe László híre, akihez csak ajánlás útján lehet bekerülni, s akivel én csak hónapokkal később találkoztam – kezdte.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

- A feleségem hitt Lászlónak, járt hozzá „kezelésekre”, költötte a pénzt, teljesen a hatása alá került. Egy egész hétre leköltöztünk Hegykőre, bérelnünk kellett egy apartmant, ahol elvégzi a „gyógyításokat". Lefektette a feleségemet az ágyra, majd elővett és meggyújtott egy sárgás-barnás csomagolópapírt, amit előzőleg bekenhetett valamivel, mert csak parázslott. Fölé emelte a kezét, szentekről és a fényről magyarázott, s olyanokat mondott, hogy „Irén, itt most valamilyen letapadást érzek: feloldom!" Döbbenten néztem ezt a hókuszpókuszt, de a feleségem minden szavát elhitte. Pedig az állapota cseppet sem javult. Könyörögtem, hogy keressünk fel egy szakorvost, de ő meg sem hallott.

Fotó: Keller Mátyás

Végül az asszony a kuruzsló segítője is lett, volt egy stúdiója, Lászlót odaengedte, hogy ott „rendeljen”. Nem sokkal később meghalt.

- Ha nincs ez a kuruzsló, a feleségem még most is élne

– véli a gyászoló özvegy.

Akarod tudni, hogy a kuruzsló férfi mit mondott kollégánknak? Milyen elképesztő történettel állt elő? Akkor keresd a Ripost keddi napilapját! 

Eközben a címlapon