LEGFRISSEBB

A kocs­má­ban szólta el magát a gyil­kos, aki el­ásta uno­ka­hú­gát

- Soha többé nem me­gyek le a pin­cémbe - mondja az ál­do­zat nagy­ma­mája, aki most tudta meg: saját fia, az ő há­zá­ban gyil­kolta meg sze­re­tett uno­ká­ját. 11 év után ta­lál­ták meg az el­tűnt­ként szá­mon tar­tott 17 éves Benkő Anna Zsa­nett holt­tes­tét. Ki­de­rült, saját nagy­bátyja, B. János foj­totta meg egy zsi­neg­gel a nagy­mama há­zá­ban, majd le­vitte a pin­cébe, el­ásta 40 centi mélyre, rá­hú­zott egy desz­kát és egy szek­rényt, majd la­pí­tott éve­kig. A Ri­post-nak meg­szó­lal­tak a kis­lány ro­ko­nai a sok­koló eset­ről...
címkék:

Borzasztó, évekig titkolt gyilkosságra derült fény Zala megyében. Az alig 1200 fős faluban napok óta üresek az utcák. Az amúgy mindig zajos helyi kocsmában az élet kihalt, mindenki bezárkózott a saját otthonába. Egy helybéli asszony, Kocsis Józsefné ajtót nyitott a -nak. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Iszogatott a kocsmában, ekkor buktatta le magát - Az egész falu erről az ügyről beszél. Úgy tudom, hogy János iszogatott a barátaival, és a kocsmában ittasan szó szerint eldicsekedett azzal, hogy megölteAnnát. Amikor arról beszéltek, hogy ki meddig tud titkot tartani, ő kikotyogta a többinek, hogy:

"az semmi! Én 11 évig tartottam titokban, hogy megöltem Annát!"

– meséli a döbbent asszony. - Azt is beszélik, hogy megerőszakolta az unokahúgát... Úgy tudom, a család a kislány eltűnése után is árulta a házukat, de most el is döntötték:elmennek és soha többet nem jönnek vissza.Belegondolni a szörnyű, hogy ha az én pincémben találták volna meg az unokámat, abba belehalnék - mondta Kocsis Józsefné.

Fotó: Police.hu

A -nak megszólalt az áldozat nagymamája, akinek a pincéjében találták meg a holttestet. Az ő drámája kétszeres: a saját fia ölte meg a másik fia lányát, a szeretett unokáját...

Soha többé nem megyek le abba a pincébe

- mondta. Hogy mit mondott még, és mit mondott az áldozat édesanyja, akit a munkahelyén találtunk meg, megtudhatja a csütörtöki Ripost napilapból!

Eközben a címlapon
címkék: