POLITIK

A ka­pi­tány­nak kel­lett köz­be­lép­nie, ve­re­ke­dés tört ki a Wizz Air gépén

Na­gyon meg­ré­mül­tek az uta­sok a hétfő esti Bázel-Bu­da­pest já­ra­ton. Az uta­zást egy ag­resszív fi­a­tal tette tönkre.
  • Szerző: Ripost
Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

A hétfő esti Bázel-Budapest járaton komoly verekedés tört ki. Állítólag útközben furcsán viselkedett egy fiatal srác, és elkezdett kötekedni a stewardessekkel.

A fiú aztán a barátnőjéhez sietett hátra, akit korábban azért ültettek előre, mert többször megütötte párját az utazás alatt- értesült egy olvasójáról az Utazómajom.  Erről az utasok értesítették a légiutas-kísérőket, akik közül egy férfi próbálta leállítani a verekedőt, de ő egyre agresszívabb lett. Többször “lefejelte” a légiutas-kísérőt, egymaga nem bírt vele. Ekkor két másik utas sietett a segítségére. Próbálták lefogni, lekötözni a rendbontót, de kiszabadult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gépen aztán már a teljes személyzet a srác körül volt, aki leült a helyére. Úgy tűnt, hogy minden rendben van, és már gurult a gép, amikor ismét felpattant a randalírozó. Ahogy megállt a gép, kirohant a kapitány, hátrament és ő küzdött tovább a sráccal. Egy utas segítségével a kapitánynak sikerült az utas hátára térdelnie és így tették mozgásképtelenné. Közben az utasokat arról tájékoztatták, hogy mindenki maradjon a helyén, mert rendőri intézkedés következik.

Körülbelül 15 perccel később odagurítottak egy lépcsőt, és két rendőr jelent meg a fedélzeten. Ezután az utasok az első ajtón elhagyhatták a gépet, a személyzetet pedig kihallgatták. Az esetről a portál megkérdezte Wizz Airt, de egyelőre még nem reagáltak.