POLITIK

A kapitánynak kellett közbelépnie, verekedés tört ki a Wizz Air gépén

Nagyon megrémültek az utasok a hétfő esti Bázel-Budapest járaton. Az utazást egy agresszív fiatal tette tönkre.
  • Szerző: Ripost

A hétfő esti Bázel-Budapest járaton komoly verekedés tört ki. Állítólag útközben furcsán viselkedett egy fiatal srác, és elkezdett kötekedni a stewardessekkel.

A fiú aztán a barátnőjéhez sietett hátra, akit korábban azért ültettek előre, mert többször megütötte párját az utazás alatt - értesült egy olvasójáról az Utazómajom.  Erről az utasok értesítették a légiutas-kísérőket, akik közül egy férfi próbálta leállítani a verekedőt, de ő egyre agresszívabb lett. Többször “lefejelte” a légiutas-kísérőt, egymaga nem bírt vele. Ekkor két másik utas sietett a segítségére. Próbálták lefogni, lekötözni a rendbontót, de kiszabadult.

A gépen aztán már a teljes személyzet a srác körül volt, aki leült a helyére. Úgy tűnt, hogy minden rendben van, és már gurult a gép, amikor ismét felpattant a randalírozó. Ahogy megállt a gép, kirohant a kapitány, hátrament és ő küzdött tovább a sráccal. Egy utas segítségével a kapitánynak sikerült az utas hátára térdelnie és így tették mozgásképtelenné. Közben az utasokat arról tájékoztatták, hogy mindenki maradjon a helyén, mert rendőri intézkedés következik.

Körülbelül 15 perccel később odagurítottak egy lépcsőt, és két rendőr jelent meg a fedélzeten. Ezután az utasok az első ajtón elhagyhatták a gépet, a személyzetet pedig kihallgatták. Az esetről a portál megkérdezte Wizz Airt, de egyelőre még nem reagáltak.