BOZÓT

A Jobbik holnaptól nem ellenzéki párt. Összefognak Gyurcsányékkal

Eljuttatták hozzánk a Jobbik holnapi pártkongresszusának kiáltványát. Csúnyán összevesztek már a címen is. A lényeg, hogy a Jobbik ettől a hétvégétől már nem tekinti ellenzéki pártnak magát. Gyurcsányéktól kölcsönözték új nevüket. Új értelmet nyerhet a régi plakát.
  • Szerző: Ripost

A továbbra is aktív belső "pártellenzék" eljuttatta a %%-hoz annak a kiáltványnak a szövegét, amit holnap kívánnak elfogadtatni az ugyancsak foghíjasnak ígérkező pártkongresszussal. (A Magyar Idők úgy tudja, hogy ne legyenek üresek a széksorok, vendégeket hozhatnak magukkal a még megmaradt alapszervezetek.)

A  %% értesülése szerint már a kiáltvány címén is többször összevesztek a Jobbik elnökségében. Több változat is készült, és végül nem fogadták el a pártelnök által készített verziót, helyette a Stummer János alelnök által készített változat,

a Nemzeti Ellenállás Kiáltványa nevű, közhelyeket pufogtató tervezet kerül a kongresszus elé.

Kijelentik például, hogy Magyarország nem biztonságos ország, s hogy a "rendvédelmi szervek képtelenek a közbiztonság fenntartására".

A lényeg, hogy ennek a kiáltványnak az elfogadásától kezdve a Jobbik már nem tekinti ellenzéki pártnak magát, hanem ők bizony ELLENÁLLÓK lesznek.

Az sem zavarja őket, hogy az ellenálló kifejezést eddig többnyire kommunista partizánosztagok aggatták magukra.

Ugyanakkor határozottan lesöpörték a Jobbik elnökségében azt a javaslatot, hogy a radikális szót is írják bele a kiáltvány szövegébe, mondván, hogy ők már egyetlen szó erejéig sem radikálisok.

 

Titkos egyeztetés Gyurcsányékkal

Jobbikos forrásaink felhívták a figyelmet arra, hogy nem véletlenül minősítette magát ellenzék helyett ELLENÁLLÓNAK a Jobbik elnöksége.

Nem véletlenül beszél ELLENÁLLÁSRÓL a jobbikos kiáltvány. Minderre a Demokratikus Koalícióval, Gyurcsányékkal történt titkos egyeztetés nyomán került sor. A DK már lassan két hete kinyilvánította magáról, hogy nem ellenzéki párt, hanem ELLENÁLLÓ.

 

Az eddig sorozatos kudarcokat hozó tüntetéseket is ELLENÁLLÁS néven hirdetik meg Gyurcsányék, egybehangzóan a Jobbik kiáltványával.

Rövidesen nyilvánosan is egymás nyakába borul a két nagy "ellenálló"?

Új értelmet nyerhet a régi plakát is...

 

 

Időközben nyilvánosságra került egy titkos hangfelvétel is a Jobbik elnökségi üléséről. Itt hallgathatja meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?