SIKK

Szu­per szok­nya­szet­tek ta­vaszra: Nem hi­szed el, mi az új divat

Idén ta­vas­szal min­den a la­za­ság­ról szól! Kapj fel egy hosszú, bő szok­nyát, egy na­gyobb pu­ló­vert és máris in­dul­hatsz. Na­gyon menő va­ri­á­ci­ó­kat mu­ta­tunk!
címkék:

Csak azért, mert kisütött a nap, nem kell azonnal eldugnod a finom, puha téli pulóvereket. Sőt, most lesz igazán szezonjuk, hiszen bátran mutogathatod őket.

Fotó. Unsplash
Fotó. Unsplash
Anyagok játéka

A papucs és a lenge szoknya finom ellentétben áll a puha pulóverrel, és épp ez adja ennek a szettnek a játékosságát.

Sportosan, lazán

Ha reggel hideg van, a pulcsi alá vegyél fel egy sima pólót, és egészítsd ki a szettet tornacipővel. Amikor délben nagyon meleg lesz, egyszerűen leveszed a pulóvert, és máris kész a sportosan laza outfit.

Finom kötöttben

Nagyon nőies, ha vékony, finom kötésű pulóvert veszel fel a szoknyádhoz. Úgy mutat, mint egy romantikus fehér blúz, mégis van benne egy kis sportosság.

Eközben a címlapon

Kísérletezz a színekkel!

A color blocking, avagy a nagy, színes felületek összehozása egy öltözéken belül évek óta divat. Ha nem mersz két élénk színt párosítani, legyen csak az egyik darab élénk, míg a másik kicsit visszafogottabb.

Elegánsan

A hosszú szoknya és a vékony pulóver kombinációját akár az irodába is felveheted. Ha eltalálod az arányokat, kifejezetten elegáns lehet ez az outfit.

Dzsekivel

A vékony pulóvert és a hosszú szoknyát a hűvösebb napokon egy farmer dzsekivel teheted időjáráshoz illő viseletté.

Természetesen

A bő, virágos szoknya és a csizma romantikusan vidékies összhatást kelt a pulóverrel.

Talpig kékben

A szoknya kéksége a pulcsi virágmintájában köszön vissza.

címkék: