EZO

A hét­fői Skor­pió-te­li­hold új kor­szak kez­de­tét hozza kap­cso­la­tod­ban

Az év leg­na­gyobb be­fo­lyás­sal bíró te­li­holdja 30-án ke­re­ke­dik fe­let­tünk a Skor­pió je­gyé­ben. Igazi nagy át­ala­ku­lá­sok ide­jét hozza: fe­lül­íród­nak a régi min­ták és egy egé­szen új, va­rázs­la­tos jö­vő­kép te­rem­tő­dik ál­tala.

A telihold mindig felébreszti azon a részeinket, amelyek megtisztulásra vágynak és a Skorpió telihold óriási energiái ezt az átalakulást segítik

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Skorpió a halált, az újjászületést és a feltétel nélküli szeretetet képviseli. A tudatosság különböző szakaszaira is rálátást biztosít, hiszen lelkünk magrétegében meghúzódó feltétel nélküli szeretetre ösztönöz és támogatja annak a rétegnek az átalakulását, melyet az ego és a félelmek uralnak.

Ezeknek az energiáknak köszönhetően most lehetőséget kapsz arra, hogy végre elmozdulj oda, ahová a fejlődés jelenlegi szakaszában szükséged van és ez akár hatalmas változásokkal is járhat.

A telihold idején figyelj arra, hogy milyen érzések, gondolatok ébrednek fel benned és adj időt magadnak annak átgondolására, hová is tartasz éppen. Amennyiben ezek a gondolatok jó érzéssel töltenek fel, akkor rajta vagy az utadon és a sorsodat éled. Ha azonban félelmek szabadulnak fel benned vagy megpróbálod elnyomni magadban a valós érzéseket, akkor ne menekülj tovább ezek elől, inkább nézz szembe velük.

Amint ránézel a múlt okozta sebekre és elismered létezésüket, onnantól kezdve át tudod alakítani ezeket a régi, fájó mintákat. A Skorpió-telihold ebben óriási segítséged lehet.

Lapozz a folytatáshoz!