KÜLFÖLD

A ha­lál­ból hoz­ták vissza az új­szü­löt­tet a hős men­tő­sök - Meg­ható videó!

Szív­szo­rító vi­deót kö­zöl­tek két ro­ham­men­tős­ről, ami­ben egy cse­csemő éle­té­ért küz­de­nek. Cso­dá­val ha­tá­ros módon si­ke­rült vissza­hoz­niuk a babát az életbe...
  • Szerző: Ripost

Simon Lees és Chelsie Kennedy éppen dokumentumfilmet forgatott a rohammentősök munkájáról, amikor egy haldokló újszülötthöz hívták őket. A két rohammentős a helyszínre érkezve azonnal megkezdte a baba újraélesztését, de a kicsi már hat perce nem lélegzett. Nem sok esélye volt az életben maradásra - olvasható a Daily Mail oldalán.

A csecsemőn még lógott a köldökzsinór, édesanyja a földön fekve várta, hogy csoda történjen. Eközben az apa elkeseredve és a levegőt kapkodva nézte az ajtóból, ahogy a mentősök gyermeke életéért küzdenek.A videón az is látszik, hogy a kicsi testvérei is kint várakoznak...

Csodák csodájára egyszer csak halkan, de felsírt a baba! Ez hatalmas megkönnyebbülést és a világ legnagyobb boldogságát jelentette a szülőknek. Az biztos, hogy örökre hálásak lesznek a rohammentőknek!

A szívszorító videót itt nézheted meg!

A kisfiút Yasinnak nevezték el. Ma már boldog és egészséges, éli a négy hónaposak szokásos életét, a család legnagyobb örömére.

Eközben a címlapon