NAPI UFÓ

A ha­ju­kat tép­ték a tu­dó­sok, ami­kor meg­lát­ták ezt a fel­vé­telt...

Ked­venc marsi ide­gen­va­dá­szunk egy ideig sza­bad­sá­golta magát, de nem­rég vissza­tért, és újból ontja ma­gá­ból el­ké­pesztő el­mé­le­teit. Egyik leg­újabb fel­fe­de­zése a Mars­ról ér­kező fo­tó­kon ismét viszi a pál­mát.
címkék:
  • Szerző: M. Elek

Volt szinte már minden, amit Scott C. Waring felfedezett a Mars köves-poros tájképein, azokon, amiket a Curiosity és az Opportunity roverek küldenek folyamatosan a Földre. Ilyet azonban még ő sem látott, és könnyen lehet, hogy most nem optikai csalódásról van szó. A vörös bolygó egyik szikláján ugyanis egy földi pókra kísértetiesen hasonló lény napozott! Az arra járó rover pedig véletlenül lefotózta.

Bár a NASA sosem ismerné el, hogy a Marson élet van, legalábbis saját fotói alapján, de ezt a képet igen nehezen tudják majd kimagyarázni. Nem kődarab, nem repedés, de még csak nem is lezuhant műhold darabkája. Ez bizony egy marsi pók! Tisztán látszik a testfelépítése és a nyolc lába is. - írja a napiufo.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A döbbenetes videót és a közelebbi fotókat ide kattintva nézheted meg!

Korábban felröppentek már pletykák arról, hogy a hivatalosan a Marsról érkező fotók valójában a Földön készülnek a NASA egyik sarkkörön túl fekvő bázisán. A környék állítólag kísértetiesen hasonlít a marsbéli tájakra. Bár az ottani klímát aligha díjazzák a pókok, így mégis valószínű, hogy tényleg a Marson készült a kép... De vajon ha nincs élet a bolygón, akkor mégis mivel táplálkozik a kis szörnyeteg? Alighanem lesz még ott más is, csak ki kell várnunk, hogy a roverek kamerái elé kerüljenek...

címkék: