NÍNÓ

A gyil­kos rend­őrnő édes­anyja ta­lálta meg a holt­tes­te­ket! Meg­szó­lalt az apa

A szom­szé­dok tompa puffa­ná­so­kat hal­lot­tak teg­nap dél­után a XVIII. ke­rü­leti, csen­des Bar­tók Béla ut­cá­ban. Senki nem gon­dolta, hogy ezek lö­vé­sek le­het­nek. A rend­őrnő édes­anyja szem­be­sült elő­ször a tra­gé­di­á­val.

Kedden délután fél háromkor két tompa puffanást hallottak a lakók a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában. Ekkor még senki sem sejtette, hogy milyen szörnyű tragédia történt, ugyanis egy szolgálaton kívüli rendőrnő lelőtte 10 év körüli fiát, majd magával is végzett.Minderre csak később derült fény, amikor a rendőrnő édesanyja megérkezett lányához, és megtalálta a holttesteket- írja a Bors. 

(Fotó: MTI)
(Fotó: MTI)
EZT OLVASTAD MÁR?

"Szép család voltak, egy harminc év körüli rendőr házaspár. Tavaly tavasszal költöztek ide, a férfi folyamatosan renoválta, újítgatta a házat. A utcabeliekkel nem nagyon tartották a kapcsolatot - mondták a szomszédok.

A nagymama két órával a lövések eldördülése után érkezett. Mikor megtalálta lányát és unokáját, sokkos állapotban kopogtatott be a szomszédokhoz.A helyszínre kiérkezett egy mentő és a rendőrök is, de sajnos már sem az anyán, sem a kisfiún nem lehetett segíteni. Feltehetően a szolgálati fegyverével követte el a szörnyűséget a rendőrnő.

A Bors elérte a fiú apját, aki körzeti megbízottként dolgozik. Csak annyit mondott, hogy élettársával megromlott a kapcsolatuk.

Bővebb információt ma ad az ügyészség az ügyről.

Eközben a címlapon