SIKK

A fran­cia nők 12 titka: Így le­hetsz sze­xin kar­csú a für­dő­ru­hád­ban

Nem­so­kára itt a nyár, és a für­dő­ruha-sze­zon. De vajon mit te­hetsz, ha min­den igye­ke­ze­ted el­le­nére fent ma­radt pár kiló raj­tad? Semmi vész, így is néz­hetsz ki re­me­kül a par­ton, csak vesd be a fran­cia nők trükk­jeit.

1. Barnulj le!

Ne aszald a bőröd a tűző napon és a szoláriumban, az önbarnítók biztonságosabb alternatívát jelentenek. Használj rendszeresen testápolót, hogy ne száradjon ki a bőröd, és barnítsd le egyenletesen az önbarnító szerekkel. Így vékonyabbnak és hosszabbnak tűnik majd a lábad.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
2. Válassz ügyesen!

A V-kivágású fürdőruhák kicsit megemelik a mellet. A pántos felsőrészek is jól mutatnak, akár nagyobb, akár kisebb a cicid. Ha pedig egyberészes fürdőruhát veszel, vékonyabbnak látszol benne, és a hasadat is elrejted.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

3. Ragyogj!

Észrevetted már, hogy a fürdőruhamodelleknek mindig ragyog a bőrük? Nem véletlenül – kend be magad olyan naptejjel, amelyben csillogó részecskék is vannak, és máris gyönyörű leszel. Egy dologra vigyázz, a csillogó részecskék vonzzák a napfényt, vagyis ne takarékoskodj a fényvédő faktorral, használj mindig magas faktorszámú krémet.

4. Kösd copfba a hajad!

A magasra kötött copf az egész testedet magasabbnak és vékonyabbnak láttatja, konty helyett inkább válaszd ezt a frizurát a partra.

5. Keresd az apró mintákat!

A nagymintás ruhák téged is nagyobbnak mutatnak – és ez a fürdőruhára is igaz. Ha vékonyabbnak akarsz látszani, jobb, ha az apró mintákat választod.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
6. Flip-flop helyett húzz szandált!

Flip-flop papucs helyett vegyél inkább platformszandált a strandra, ettől ugyanis magasabbnak látszol.

Eközben a címlapon

7. Öltözz sötét színekbe!

Örök igazság, hogy a sötét szín slankít, és ez a fürdőruha esetében is igaz.

8. Sportolj, mielőtt a strandra mennél!

Közvetlenül edzés után az izmaink definiáltabbnak, az egész testünk pedig sportosabbnak tűnik. Mielőtt tehát kimennél a strandra, tornázz legalább egy kicsit. Ráadásul a rendszeres sport önbizalmat ad, az pedig megint csak szexis.

9. Ne egyél annyi sót!

A túlzásba vitt sófogyasztás segíti a vízvisszatartást, és a puffadást, ami nem tesz jót az alakodnak. A strandszezon előtt legalább egy héttel igyekezz csökkenteni a sófogyasztást, hogy a derekad vékonyabb legyen.

10. Vegyél egy menő strandruhát!

A libbenős strandruhák ápolnak, eltakarnak, és rendkívül elegánsak – különösen valamelyik sötét színben.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
11. Használd ki a vizuális trükköket

A fürdőruhádon a legvilágosabb és legfeltűnőbb szín a melled környékén legyen, hogy oda vonzza a tekintetet. Ha kicsi a melled, a mell környékén ráncolt vagy fodros modelleket válaszd.

12. Legyen királynői a tartásod!

Húzd ki magad, ettől máris vékonyabbnak és magasabbnak – no, és persze magabiztosabbnak is - fogsz látszani.