RIPOSTER

A föl­dön­kí­vü­liek már köz­tünk van­nak, itt a bi­zo­nyí­ték!

A világ egyik leg­jobb ha­ckere be­tört a NASA rend­sze­rébe, ahol bi­zo­nyí­té­ko­kat ta­lált a föl­dön­kí­vüli űr­ha­jók lé­te­zé­sére.
  • Szerző: T.T.

Gary McKinnont a világ egyik legtehetségesebb hackerének tartják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Többször betört már a NASA rendszerébe, összesen 97 amerikai katonai és NASA-számítógépet tört fel 1 év alatt.

Az amerikaiak a kiadatását kérték, de a brit hatóságok ezt megtagadták, mivel a férfi Asperger szindrómában és depresszióban szenved.

A hacker saját állítása szerint kimondottan azzal a céllal törte fel a Pentagon és a NASA gépeit, hogy a földönkívüli élettel kapcsolatos információkhoz jusson.

A fekete lovag műhold (Fotó:Youtube)
A fekete lovag műhold (Fotó:Youtube)

A férfi azt állítja, hogy földönkívüli, szolgálatot teljesítő katonatisztek adatai mellett fotókat is talált idegen űrhajókról, de látott egy különös tárgyról készült felvételt is. Utóbbiról azt feltételezik, hogy valójában egy műhold, amit nem emberi kéz alkotott. A hívők szerint az objektum már 13 ezer éve a Föld körül kering.

McKinnon állítólag antigravitációs kísérletekre is talált bizonyítékot,  ahogy az úgynevezett replikátor, azaz újrateremtő technikára is.

A hackerről az amerikai hatóságok nem mondtak le, folyamatosan próbálják elkapni. Ügyvédje szerint többször meg is fenyegették.

Ha igazak az állításai, súlyos titkokat őriz a NASA, nem csoda, ha mindenáron meg akarják őrizni azokat!

Eközben a címlapon