NÍNÓ

A fél or­szág­ban ke­re­sik ezt a két férfit, mil­li­ó­kat lop­tak Bu­da­pes­ten

A rend­őrök ke­re­sik a fel­té­te­le­zett el­kö­ve­tő­ket, akik több mil­lió fo­rin­tot lop­tak el egy kő­bá­nyai la­kás­ból.
  • Szerző: RIPOST

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes és társa ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi társával még április 26-án 9 óra 30 perc és 19 óra 30 perc között egy Budapest X., Kőrösi Csoma Sándor úti lakásba betört és több millió forintot loptak el.

A két férfiről felvétel készült. Az egyikük 45-50 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, az elkövetéskor világos inget, világos nadrágot és sötét cipőt viselt. A másik férfi 45-50 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, az elkövetéskor világos cipőt és világos kabátot viselt, a hátulján felirattal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.