SZTÁRDZSÚSZ

"A fa­te­rod le­het­nék!" Ce­leb­pá­rok, akik kö­zött nagy a kor­kü­lönb­ség

Azt tartja a mon­dás, hogy a sze­re­lem­ben nem szá­mít a kor. Így van­nak ezzel azok a sztá­rok is, akik a ha­tal­mas kor­kü­lönb­ség­gel da­colva vá­lasz­tot­tak tár­sat.
  • Szerző: MF

Egy-két év korkülönbség ide vagy oda egyáltalán nem számít, de amikor 10 évekről beszélünk, az egy kapcsolatban már komoly problémákat is szülhet. A sztárok körében is vannak olyan párok, akik a nagy korkülönbség miatt mentek szét, de jól működő kapcsolatok is szép számmal akadnak a celebvilágban. Ezekből szemezgettünk egy kicsit.

Andy Vajna akár az apja is lehetne fiatal feleségének, Vajna Tímeának.  A 71 éves producer mindig is a fiatalabb nőket szerette. Ex-barátnője, Dobó Kata 30 évvel, felesége pedig 39 évvel fiatalabb Andynél. A 32 éves Timi azt mondta, hogy egyáltalán nem érzi a korkülönbséget, pedig az ő esetükben évtizedekről beszélünk.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

A szinte emberemlékezet óta elsöprő szerelemben élő Bogdán Csaba és Szandi kapcsolatát a nagy korkülönbség miatt ellenezte is mindenki körülöttük. Az énekesnő 16 éves kora óta van együtt a férjével, aki 16 évvel idősebb nála. Szandi gyakorlatilag Csaba szárnyai alatt nőtt fel, egyszer az énekesnő azt mondta, hogy ő a férje nevelésének számít.

16 évvel ezelőtt ilyenkor nagy izgalomban voltunk. Miután akkor már 7 éve voltunk együtt, úgy döntöttünk, itt az ideje... Posted by Szandi hivatalos oldala on 2015. június 18.

17 év, ennyivel idősebb Kárász Robi szerelménél, Benedek Rózánál. A Mokka műsorvezetője idei, kambodzsai nyaralásukon meg is kérte párja kezét, de az esküvőt nem siettetik.

Posted by Kárász Róbert - official on 2015. szeptember 7.

A hamarosan 5 gyerekes édesapa, Czutor Zoli harmadik felesége, Zsanett 20 évvel fiatalabb a Belmondo énekesénél. Ami a nő szüleit eleinte kifejezetten zavarta. Szerencsére már megbékéltek a helyzettel, és nemsokára megkapják a párostól második unokájukat.

Posted by Vincze Lilla on 2015. május 7.

Tavaly év végén jött össze Debreczeni Zita és Gianni Annoni. Szép kerek szám, vagyis pontosan 10 év van a 34 éves modell és a 44 éves étteremtulajdonos között. A párocskát nem zavarja a korkülönbség, és jelenleg úgy turbékolnak Szicíliában, mint a galambok.

Eközben a címlapon