RIPOSTER

A fák kö­zött ke­res­ték ba­rá­tai az el­tűnt MSZP-s po­li­ti­kust

Egyre rej­té­lye­sebb a ja­nuár 5-én el­tűnt szo­ci­a­lista kép­vi­selő, Sápi At­tila ügye. Ba­rá­tai már a pi­lisi er­dő­ket is át­ku­tat­ták, a po­li­ti­kus­nak ugyanis ez a ked­venc vi­déke.
  • Szerző: Doris

Egyre meglepőbb részletek látnak napvilágot Sápi Attila szocialista képviselő eltűnésével kapcsolatban. A politikusnak pont egy hónapja, január 5-én veszett nyoma,barátai azonban még nem adták fel a reményt.

A Bors információi szerint legutóbb még a Pilis sűrű fákkal borított erdősségét is átfésülték a 43 éves férfi után, Sápinak ugyanis ez volt az egyik kedvenc vidéke.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Így ismerősei abban bíztak, talán most is a fák között bolyong.

Ám hiába minden igyekezet, kétségbeesett keresésük eredménytelenül zárult.

Ahogy arról a beszámolt, a férfi már többször is eltűnt. Volt hogy többnapos távollét után az utcán találtak rá, később pszichiátriai kezelés alatt is állt. Sápi ugyanis súlyos lelki gondokkal küzdött, többször is zavartan viselkedett, egyes információk szerint tetemes adótartozása nyomasztotta.

Barátai remélték, hogy a Pilisben megtalálják Sápi Attilát
Barátai remélték, hogy a Pilisben megtalálják Sápi Attilát

Egy hölgyismerőse azt állította, hogy Sápi az eltűnése előtti estén váratlanul megjelent a lakásán. Testét súlyos sérülésnyomok borították, zavart volt, félrebeszélt. Végül az éjszakát is a nőnél töltötte. Nem kizárt, hogy brutálisan megverték, mielőtt nyoma veszett.

A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi.

Eközben a címlapon