FÜLES

A bot­rány után vissza­tért Kero az Ope­rettbe

150 nap­pal a bot­rány után töb­ben is lát­ták Ke­ré­nyi Mik­lós Gá­bort, azaz Kerót, az egy­kori mű­vé­szeti ve­ze­tőt az Ope­rett­szín­ház­ban. Ál­lí­tása sze­rint hiába til­tot­ták ki, ő bi­zony ismét át­lépte a te­át­rum kü­szö­bét.
  • Szerző: Ripost

Nem akárki látogatott el a patinás Operettszínházba a hétvégén: a zaklatási botrányba keveredett, s emiatt felmentett művészeti vezető, Kerényi Miklós Gábor, azaz Kero – tudta meg a Bors, melynek információit maga az érintett is megerősítette.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

Valóban elmentem a lányommal az Operettbe, és megnéztem a fiamat és a feleségemet a Luxemburg grófjában. Nagyszerű előadás. Kálloy Molnár Péter egészen kiemelkedően remek benne. Nagyszerű volt a feleségem, Frankó Tücsi, a fiam, Máté, csodálatos Dolhai Aittila, Fischl Mónika, Szendy Szilvi és Kálid Artúr. Somogyi Szilárd rendezte a kiemelkedően jó operett-előadást.

Jeggyel mentem, és a közönség nagy szeretettel fogadott. Többen is odajöttek, megkérdezték, hogy vagyok.

Százötven nap után először léptem be az Operettszínházba. Izgalmas, érdekes érzés volt, szeretetet éreztem – vallotta be Kero a Borsnak, s a lap megjegyezte: az alkotó ellen indult belső vizsgálat eredménytelenül zárult.