HŰHA

A bí­ró­ság is be­le­szólt Brad Pit­ték vi­tá­jába, Jolie most na­gyon nem örül

Nem egé­szen úgy ren­de­ző­dött a hely­zet, ahogy azt a szí­nésznő re­mélte. Ki­de­rült, mi vár most a gye­re­kekre!
  • Szerző: Ripost

Mióta 2016-ban Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentette, hogy elválnak, gondot jelent, hogy kinél helyezzék el hat gyermeküket: a 16 éves Maddoxot, a 14 éves Paxot, a 13 éves Zaharát, a 12 éves Shiloh-t, illetve a kilencéves Vivienne-t és Knoxot.

Az elsődleges felügyeleti jog jelenleg a 43 éves színésznőt illeti, ám, ha nem lesz elég engedékeny a férjével, akár a gyerekeit is elvehetik tőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Forrás: Europress-Valieria Macon/AFP
Forrás: Europress-Valieria Macon/AFP

A Daily Mail információi szerint ugyanis a bíróság arra kötelezte Angelina Jolie-t, biztosítsa a gyerekeknek, hogy többet láthassák az apjukat. A színésznő most éppen Londonban forgatja a Demóna második részét, míg Pitt Los Angeles-ben tartózkodik, ám joga van utánuk utazni Londonba.

A bíróság szerint nem tenne jót a gyerekek fejlődésének, ha nem tarthatnák a kapcsolatot az apjukkal. Egyedül a legidősebb fiú, Maddox döntheti el, hogy mennyi időt szeretne együtt tölteni az apjával és az anyjával.

Angelinának azt is lehetővé kell tennie, hogy Brad Pitt bármikor felhívhassa a gyerekeit. Ha pedig mind a hatan Bradnél vannak, akkor a színésznő naponta egyszer beszélhet telefonon. Bennfentesek szerint a színésznő nem túl boldog a döntéssel kapcsolatban.