SHOWBIZ

Ezért akar­nak nyerni: sosem hin­néd, mire gyűj­te­nek A Bank já­té­ko­sai

A TV2 si­ker­mű­so­rá­nak pén­teki adá­sá­ban két jó ba­rátnő, Vera és Zsófi te­szik pró­bára a sze­ren­csé­jü­ket, hogy meg­va­ló­sít­has­sák a leg­na­gyobb ál­mu­kat.
címkék:

Izgalmas páros teszi próbára a szerencséjét A Bank pénteki adásában. Zsófi és Vera évek óta jó barátnők, ráadásul egy közös hobbi is összeköti őket, mindketten imádnak rallyzni.

Fotó: TV2
EZT OLVASTAD MÁR?

A vagány sport annyira fontos számukra, hogy a nyereményükből egy terepjárót vennének, amivel beneveznének egy külföldi navigációs kaland bajnokságra.

"A komoly célok ellenére eleinte csak jó poénnak tartottuk, hogy jelentkezünk a műsorba, így nagyon meglepődtünk, amikor behívtak bennünket és lehetőséget kaptunk" - mondta el a -nak Vera, aki annak ellenére, hogy voltak fenntartásai, jól érezte magát a műsorban.

"Sem Zsófi, sem pedig én nem vagyunk szereplős típusok, és attól tartottunk, hogy a tudásunk sem elegendő, ám végül mégis belevágtunk."

Hogy mi lett a lányok sorsa, és sikerült-e megvalósítaniuk az álmukat, kiderül A Bank péntek esti adásából, 20:45-től a TV2 műsorán.

címkék: