FÜLES

A Ba­la­ton kö­ze­pén fo­tóz­ták le Na­nush­kát, vajon mire ké­szül

Cso­dá­la­to­san ring a szél miatt kissé hul­lámzó ma­gyar ten­ge­ren. Ke­cses alak­ját nem győ­zik cso­dálni a ha­jó­sok. Most már nem titok, hogy 10 nap múlva meg­lesz a nagy be­ve­tés!

Nos, ezúttal nem világhírű magyar divattervezőnkről, hanem egész másról van szó! Európa legnagyobb tókerülő versenyén, a jövő hétvégén esedékes 51. Kékszalag vitorlásversenyen ugyanis Nanushka nevű hajójával rajthoz áll a Nanushka Sailing Team is.  A csapat ismert és nemzetközi eredményekkel rendelkező vitorlázókból áll -  Váradi Szabó János és Petheő Tamás, Jankovics Gábor, Horváth Áron és Goszleth Marcell dolgozik majd a fedélzeten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A több mint 15 éve együtt versenyző balatonfüredi páros, Váradi Szabó János - Petheő Tamás korábban több ízben is megnyerte már az F18-as katamarán bajnokságot és a kéttestű hajóosztályban nemzetközi versenyeken is remek eredményeket értek el.

A frissen megvásárolt  35 lábas Safram katamaránnal viszont még jobb teljesítményeket szeretnének! A hajó korábban svájci tulajdonban volt, de most már teljesen a magyar csapaté és a Nanushka nevet viseli. Érdekesség, hogy évekkel ezelőtt már indultak vele balatoni versenyen. 

Petheő Tamás, mint a GB Partners igazgatóságának elnöke befektetőként is aktív részese a Nanushka brand sikereinek. Petheő Tamás fontosnak tartotta, hogy a csapat és az új hajó névadásával is hozzájáruljon és támogassa a Nanushka márka hazai és nemzetközi ismertségének további erősödését. A márka tehát így vált anyagi támogatás nélkül az idei Kékszalag egyik hajójának névadójává.

A cél mindenképpen az, hogy a nagyszabású sportesemény kapcsán szélesebb körben is megismerje a közönség a hazai márkát.

Eközben a címlapon