KÜLFÖLD

A bűn­se­géd ál­la­mok szét­osz­tot­ták a mig­ránstaxi uta­sait

Mat­teo Sal­vini kí­ván­sága tel­je­sült, mert a lí­biai vi­ze­ken fel­sze­dett be­ván­dor­lók egy része Né­met­or­szágba kerül. Ezt a hajót nem csak Soros, de "tisz­te­let­re­méltó" német bal­ol­dali ala­pít­vá­nyok is tá­mo­gat­ják.
  • Szerző: SZM

Néhány hónapja még úgy tűnt, hogy a Földközi-tengeri migránsataxik “felszívódtak”. Ám mit találunk, ha ma ránézünk a https://sea-eye.org/en/ honlapra? Wir sind wieder da! Hilfst du uns weiter? – azaz: Ismét itt vagyunk! Továbbra is segítesz nekünk?

Ez a német hajó immár Alan Kurdi néven 64 migránst vett fel a fedélzetére Líbia partjainál, majd arra kérte Málta, valamint Olaszország kormányát, hogy nyissák meg kikötőjüket.

Ez egy olyan hajó, amely német zászló alatt hajózik, egy német NGO-é, hamburgi kapitánnyal – közölte válaszképpen Matteo Salvini olasz belügyminiszter a Facebook-oldalán. Líbiai felségvizeken hajtott végre akciót, de jobb lesz, ha rögtön Hamburgba mennek.

A már 2017 augusztusában megírta, hogy Angela Merkel politikáját a háttérből jól ismert német baloldali alapítványok támogatják Soros Györgyön kívül.

A mai történetben szereplő Sea-Eye-t, a Sea Watch-ot és Jugend Rettet-et a németországbeli Heinrich Böll Alapítvány, a Rosa Luxemburg Alapítvány, az Amadeu Antonio Alapítvány és a Soros György féle Open Society Foundation támogatja.

Nos, a történet vége, hogy az embercsempész hajó utasait egy máltai hajóra szállítják át, majd szétosztják őket Németország, Franciaország, Portugália és Luxemburg között. A francia belügyminiszter azt közölte, hogy ők 20 főt vesznek át. Salvini kívánsága is teljesült, mert a “maradék” 44 főből valamennyi biztosan Németországba kerül.

Mivel minden ide vágó cikkben “líbiai vizekről” kicsempészett migránsokról írnak, ez az akció nem nevezhető humanitáriusnak (a csónakjuk nem volt életveszélyben).Így hát a négy, őket befogadó államot nyugodtan nevezhetjük az embercsempészet cinkosainak, vagy ha úgy tetszik, bűnsegédeinek.

Eközben a címlapon

Forrás: IlMessaggero