RIPOSTER

Fel­fog­ha­tat­lan csa­ládi tra­gé­dia: nyolc árva ma­radt György bal­esete után

A férfi négy­éves kis­lá­nya szem­ta­núja volt édes­apja ha­lá­lá­nak, ami­kor ször­nyű bal­ese­tet szen­ved­tek.
  • Szerző: Ripost

Egy hatgyermekes édesapa és kedvese veszítette életét kedden Székesfehérvár közelében, a 63-as főúton. A Fiat Puntót, amely egy kamionnal ütközött, B. György vezette, aki mellett párja, Valéria ült. A hátsó ülésen a férfi korábbi kapcsolatából született kislánya, a 4 éves Sára és a gyermek édesanyja, Bernadett ült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Gyuri és Valika szörnyethalt, nem lehetett már segíteni rajtuk. A kocsiból szinte semmi nem maradt, a nyerges vontató gyakorlatilag bedarálta. Csodával határos módon Sárika csonttöréssel megúszta az ütközést, ám az édesanyja állapota válságos. A gyerek miatt Gyuri és Betti nagyon jóban volt. Most is azért voltak együtt, mert közösen kellett elintézniük valamit. Ezután Gyuri hazavitte volna Sárikáékat, ám – tragikus módon – már soha nem érkeztek meg" – mondta a Blikknek György egyik ismerőse.

Barátaik szerint György és Valéria rajongott egymásért, mindent elsöprő szerelem volt az övék. A férfinak a korábbi kapcsolataiból hat, a nőnek pedig két gyereke van.

A férfinak négy anyától született hat gyermeke, de amennyire tudta, anyagilag is támogatta őket. Fuvarosként dolgozott, a jobb megélhetés reményében azonban azt tervezte, hogy külföldön vállal munkát.  A gyerekek összeroppantak, amikor megtudták, mi történt az édesanyjukkal – árulta el a lapnak egy barát.

Sárika édesanyja, Bernadett tanárnőként dolgozik egy Somogy megyei általános iskolában.

A sérültek állapotáról a családtagok kérésére a kórház nem adhat tájékoztatást. A rendőrség vizsgálja a tragikus közlekedési baleset körülményeit.

Eközben a címlapon