FITTFAZÉK

7 szu­per di­é­tás köret, hogy az ün­ne­pek alatt se sza­lad­ja­nak fel a kilók

Nagy kér­dés, hogy mi­lyen kö­re­te­ket vá­lasszunk, ha nem sze­ret­nénk meg­szegni a di­é­tánk által elő­írt sza­bá­lyo­kat. Gyors, egy­szerű és per­sze szén­hid­rát­sze­gény öt­le­te­ket mu­ta­tunk az ün­ne­pekre.

Az ünnepek alatt rengeteg felesleges, diéta ellenes ételt viszünk be a szervezetünkbe. Legalább a választandó köretekkel próbáljunk csökkenteni ezeket.

Olyan recepteket mutatunk amik egyrészt könnyen elkészíthetők, másrészt visszaállítják az amúgy sokszor felrúgott diéta szabályokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Karfiol falatka

Fotó: Pinterest

Ez a ropogós finomság tökéletes csemege, ha egészséges, szénhidráttól mentes köretre vagy nassolásra vágysz.

A receptért KATTINTS IDE!

2. Balzsamos kelbimbó gránátalma gyöngyökkel

Eszméletlen finom köret készíthető abból a zöldségből, ami talán a legkevésbé kedvelt Magyarországon. Ha a kelbimbó nálad is tiltólistán volt eddig, talán ideje átértékelned ezt a kérdést. Ide süss!

A receptért KATTINTS IDE!

Eközben a címlapon

2. Zsírégető céklasaláta diétázóknak

Elképesztő hatékony diétás köretet mutatunk, melynek minden összetevője fontos szerepet kap a súlycsökkentés során. Nem mellesleg valóságos ízorgiában lesz részed, ha ezt z egészséges salátát kipróbálod!

A receptért KATTINTS IDE!

3. Spenótos karfiol

Nem akarsz hizlaló köretet enni, de már unod a nyers salátákat? Spenótból és karfiolból 10 perc alatt könnyű nyári köretet készíthetsz, ami bármilyen húsételhez remekül passzol.

A receptért KATTINTS IDE!

4. Quinoa ízletesen

Hallottál már a quinoa-ról, más néven az indiánkölesről: Már az itthoni bioboltokban is könnyen hozzáférhető, és érdemes néha lecserélni réá a rizsköretet, ugyanis rendkívül egészsgéges.

A receptért KATTINTS IDE!

5. Csőben sült, tejszínes karfiol

Ezt a finomságot az egész család imádni fogja, mégis büntetlenül ehetitek.

A receptért KATTINTS IDE!

6. Sajtos-fűszeres brokkolifalatkák

Szeretnél valami egészséges, mégis isteni finom nasit csipegetni? Próbáld ki ezt a mennyei brokkoli krokettet! Ebből nyugodtan csemegézhetsz, minden morzsája abszolút diétás!

Sze­ret­nél va­lami egész­sé­ges, mégis is­teni finom nasit csi­pe­getni? Pró­báld ki ezt a mennyei brok­koli kro­ket­tet! Ebből nyu­god­tan cse­me­géz­hetsz, min­den mor­zsája ab­szo­lút di­é­tás!

A receptért KATTINTS IDE!

A receptért KATTINTS IDE!