SIKK

7 bom­basz­ti­kus nyári di­vat­tipp, és 1 perc alatt kész a szet­ted

Nincs ked­ved órá­kig ké­szü­lődni, vagy el­alud­tál? Ne gon­dol­kodj sokat, meg­mu­tat­juk, ilyen­kor mi segít! Né­hány ügyes trük­kel vil­lám­gyor­san le­hetsz trendi és szu­per­szexi!
címkék:

Elfoglalt vagy? Nagyon meleg van? Nem kell órákat a tükör előtt töltened, sem pedig az öltözködéssel foglalkozni.Szerencsére még az értékes alvásidődből sem kell beáldoznod, hogy stílusos legyél. Gyors és egyszerű ötletekkel kiegészítheteda szetted. Mutatunk néhány ötlet, hogyan induljon rugalmasan a napod.

1. Kapj fel egy maxiruhát szandállal

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hosszú, egyszerű ruha „Isten ajándéka”, főleg ha elaludtál reggel. Tényleg csak 1 perc felkapni egy hozzá illő szandállal.

2. Dobj fel egy rúzst, ami illik a felsődhöz

Fotó: Pinterest

Annyi időd mindig van reggel, hogy ha felöltöztél, akkor egy jó vörös rúzzsal feldobd a külsőd. Legyen összhangban a felsőddel, ennyi az aprócska trükk, és máris indulhatsz.

3. Örök darab egy lenge ingruha

Fotó: Pinterest

Az ingruha vékony övvel összefogva, edzőcipővel könnyed nyári szett, sportos és egyszerű a nagy melegben.

4. Egy jó fülbevaló hatásos

Fotó: Pinterest

Amikor sietsz, csak egy lófarok, és hozzá egy jó fülbevaló, ami feldobja a nyári ruhád és az egész megjelenésed.

5. Ne hagyd otthon a farmerdzsekid

Fotó: Pinterest

Mindig bejön a fehér ruha és a farmerdzseki együtt. Biztos a te szekrényedben is van egy ilyen kombó, hűvösebb reggeleken ki ne hagyd!

Eközben a címlapon

6. Ne bonyolítsd a reggeled, maradj egy színnél

Fotó: Pinterest

Most akkor mit, mivel? Ha kétségeid vannak, amikor felébredsz, ne bonyolítsd túl az öltözködést, kapj fel egy egyszínű szettet, nem nyúlhatsz mellé.

7. Elő a kalappal

Fotó: Pinterest

Ha leengedve szeretnéd hagyni a hajad,de már rádférne, hogy fodrászhoz menj, akkor kapj elő egy kalapot, ami a rucidat is feldobja.

címkék: