SIKK

7 bombasztikus nyári divattipp, és 1 perc alatt kész a szetted

Nincs kedved órákig készülődni, vagy elaludtál? Ne gondolkodj sokat, megmutatjuk, ilyenkor mi segít! Néhány ügyes trükkel villámgyorsan lehetsz trendi és szuperszexi!
címkék:

Elfoglalt vagy? Nagyon meleg van? Nem kell órákat a tükör előtt töltened, sem pedig az öltözködéssel foglalkozni. Szerencsére még az értékes alvásidődből sem kell beáldoznod, hogy stílusos legyél. Gyors és egyszerű ötletekkel kiegészítheted a szetted. Mutatunk néhány ötlet, hogyan induljon rugalmasan a napod.

1. Kapj fel egy maxiruhát szandállal

A hosszú, egyszerű ruha „Isten ajándéka”, főleg ha elaludtál reggel. Tényleg csak 1 perc felkapni egy hozzá illő szandállal.

2. Dobj fel egy rúzst, ami illik a felsődhöz

Annyi időd mindig van reggel, hogy ha felöltöztél, akkor egy jó vörös rúzzsal feldobd a külsőd. Legyen összhangban a felsőddel, ennyi az aprócska trükk, és máris indulhatsz.

3. Örök darab egy lenge ingruha

Az ingruha vékony övvel összefogva, edzőcipővel könnyed nyári szett, sportos és egyszerű a nagy melegben.

4. Egy jó fülbevaló hatásos

Amikor sietsz, csak egy lófarok, és hozzá egy jó fülbevaló, ami feldobja a nyári ruhád és az egész megjelenésed.

5. Ne hagyd otthon a farmerdzsekid

Mindig bejön a fehér ruha és a farmerdzseki együtt. Biztos a te szekrényedben is van egy ilyen kombó, hűvösebb reggeleken ki ne hagyd!

6. Ne bonyolítsd a reggeled, maradj egy színnél

Most akkor mit, mivel? Ha kétségeid vannak, amikor felébredsz, ne bonyolítsd túl az öltözködést, kapj fel egy egyszínű szettet, nem nyúlhatsz mellé.

7. Elő a kalappal

Ha leengedve szeretnéd hagyni a hajad, de már rádférne, hogy fodrászhoz menj, akkor kapj elő egy kalapot, ami a rucidat is feldobja.

címkék: