BOZÓT

600 mil­lió zseb­pénze van Gyur­csány­nak, a háza úgy 1 mil­li­ár­dot ér

Még ame­ri­kai mér­cé­vel mérve is dús­gaz­dag a DK el­nöke. A mai napig jól te­jel­nek azok a cégek, ami­ket még ős­kom­mu­nista anyósa se­gít­sé­gé­vel si­ke­rül össze­zab­rál­nia. Be­le­értve egy zsi­dók­tól el­ra­bolt ró­zsa­dombi vil­lát is. A leg­fris­sebb va­gyon­nyi­lat­ko­zat tit­kai.
  • Szerző: Ripost

2017-ben is nagyon jó évet zárt Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök, legalábbis anyagilag, mivel az Altus Zrt.-ből

több százmillió forintos osztalékot vett fel. Emellett a Demokratikus Koalíció elnökének több mint 600 millió forintos megtakarítása van értékpapírban. 

Kiemelkedően "tejelő" évet zárt 2017-ben is Gyurcsány Ferenc, mivel vagyonnyilatkozata szerint 605 millió forintos megtakarítása mellett az Altus Zrt.-ből tulajdonosi osztalékként 227 millió forintot vett fel. A cégben egyébként 100 százalékos tulajdonos a DK elnöke.

Az is kiderül az idei vagyonnyilatkozatból, hogy Gyurcsány elképesztően nagy lábon él, körülbelül havi 20 milliót költ, annyit, amennyit egy átlagos magyar család úgy 10 év alatt...
Felélnek havi 20 millát...
Felélnek havi 20 millát...

Gyurcsány Ferencnek a kötcsei házon kívül egy pápai 50 négyzetméteres társasházi lakás van a tulajdonában, amit még 1995-ben vásárolt. Parlamenti képviselőként egyébként havi bruttó tiszteletdíja 748 ezer forint.  Tavalyi vagyonnyilatkozatában az szerepelt Gyurcsány Ferencnek, hogy az Altustól tulajdonosi osztalékként több mint 1,1 milliárd forint jövedelme származott, valamint a Fundacja Europejski Instytuttól 215 539 forintnyi jövedelmet kapott.

Gyurcsányék hatalmas villájukat a Rózsadombon felesége kommunista vezér nagyapjától "örökölték". A zsidóktól elrabolt villát még a pártközpont utalta ki, persze ingyen a hírhedt politikusnak, Apró Antalnak, az 56-os forradalom egyik leverőjének. Ebben a  körülbelül 1 milliárd forintot érő villában él a mai napig Gyurcsány.
Tudtak lopni ezek a kommunisták...
Tudtak lopni ezek a kommunisták...