DIÉTA

51 kilót fo­gyott ez a két­gye­re­kes anyuka, pedig csak egy do­log­ról mon­dott le

A 23 éves auszt­rál édes­anya 128 ki­ló­ról in­dult, ami­kor el­ha­tá­rozta, hogy élet­mó­dot vált. De csak egyet­len étel­cso­port­ról mon­dott le, rá­adá­sul edző­te­rembe sem járt! Fan­tasz­ti­kus vál­to­zás!

Az ausztrál Cicily Goodwin tavaly nyáron kereken 128 kilót nyomott. Tulajdonképpen mindig is túlsúlyos volt, így egy idő után már nem is foglalkozott vele, hogy mit eszik és mennyit mozog. Egyszer azonban rátalált egy online fogyókúrás csoportra, és elszánta magát az életmódváltásra: alig több mint egy év alatt 51 kilótól szabadult meg, most, 77 kilósan annyi a súlya, mint 13 évesen volt.

Cicily egészségesen élő családban nőtt fel. Ennek ellenére mindig túlsúlyos volt, ám amikor elköltözött otthonról, még inkább hízni kezdett: soha többé nem kellett ugyanis titokban ennie kedvenceit, a gyorséttermi ételeket. Végül szinte függő lett tőlük, naponta több menüt is megevett, és rengeteg üdítőt ivott. Mindehhez napi 10 csésze kávét fogyasztott el. És bármilyen étel került elé, abból alaposan megpakolta a tányérját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első várandóssága idején talált rá a Healty Mummy elnevezésű csoportra, és a kisbabája születése után elhatározta, hogy kipróbálja a módszerüket. Először is vett néhány doboz fogyókúrás turmixot, és naponta kétszer azt itta, mellé pedig gyümölcsöt evett. Nem siette el a fogyást, de az üdítőket teljesen kiiktatta az étrendjéből, és követni kezdte a csoport által ajánlott étrendet – bár néha megengedett magának egy kis csokit.

Amikor már sportolhatott, a nappaliban kezdett tornázni, 28 napos kihívásokat teljesített. Finom ételeket főzött magának, egészséges pizzareceptekkel, wokban sült ételekkel és csirkés fogásokkal kísérletezett. És persze sokat sétált a babakocsiban alvó kisbabával, az esti fektetés után pedig tornázott. Az első 30 kilót csakis az étrendje átalakításával adta le.

Saját bevallása szerint korábban mindig másokat hibáztatott a problémáiért, és folyamatosan rosszul érezte magát. Amikor azonban beindult a fogyás, hirtelen minden megváltozott. Ma már energikusabbnak érzi magát, nem fárad el, miközben a gyerekek után szaladgál, és az önbizalma is felépült. És arra is rájött, hogy a fogyáshoz nincs szükség drasztikus változásokra vagy drága edzőteremre, otthon is minden megoldható.

Cicily tipikus napi étrendje:

Reggeli: turmix gyümölccsel, majd 5 kilométer séta

Eközben a címlapon

Tízórai: egy pici csokoládé olajos magvakkal

Ebéd: fogyókúrás turmix vagy valamilyen zöldséges étel sovány hússal

Uzsonna: cukormentes sütemény

Vacsora: csirke salátával

Forrás: Daily Mail