SIKK

5 te­li­ta­lá­la­tos pul­csi­fa­zon, ami­ben csi­nos és szexi le­hetsz min­den al­ka­lomra

A jó pul­csi ké­nyel­mes és di­va­tos, rá­adá­sul olyan, amit szinte bár­hová fel­ve­hetsz. Le­gyen a szek­ré­nyed­ben leg­alább egy te­li­ta­lá­la­tos darab, ami min­dig be­vet­hető!
címkék:

Télen, amikor a pulcsiszezon elérkezik, igen fontos, hogy otthonosan, kényelmesen érezd magad abban, amit viselsz. Akár az irodába, akár az esti programhoz készülődsz, érdemes olyan pulóvert kikapnod a szekrényből, amit szinte bárhová felvehetsz. Lehet egy pulcsi meleg és elegáns is egyben? Mutatjuk a fazonokat.

1. Eszméletlen szexi lesz a vállad!

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kapj fel hozzá egy sötét nadrágot és egy hosszú csizmát, máris elég szexi vagy - akár egy táncos mulatsághoz is. Azok a vállak!

2. Finom puha és meleg

Fotó: Pinterest

Ne hagyd ki ezt a fazont! Egyszerű, csinos, ékszerekkel, kiegészítőkkel, egy mintás nadrággal üzleties külsőt kölcsönöz.

3. Telitalálatos ez a pulcsi!

Fotó: Pinterest

Nagy kedvenc a meleg garbó, fehérben bárhová felveheted. Igazi klasszikus viselet!

Eközben a címlapon

4. Elegáns csillogás

Fotó: Pinterest

Ehhez az ünnepi felsőhöz, vegyél fel bársony szoknyát, és egy magas sarkú cipőt. A pulcsi gallérján lévő strasszok színpompájában táncold át az éjszakát!

5. Masnis ajándék

Fotó: Pinterest

Bárhová felveheted bársony vagy szatén nadrággal a választott vállon masnis pulóvert. Akár vásárolgatsz, akár a barátaiddal futsz össze, pont olyan csinos leszel benne, mintha elegáns rendezvényre mennél!

címkék: