OTTHONKA

5 tárgy, ami sze­ren­csét hoz az új­év­ben a la­kás­ban. Ezt tedd ki még ma!

Sok min­dent te­hetsz a saját sze­ren­csé­dért, azért, hogy csak jó dol­gok tör­tén­je­nek veled. Meg­mu­tat­juk, a Feng Shui sze­rint, me­lyek azok az dol­gok, amik el­en­ged­he­tet­le­nek a po­zi­tív élet­erő áram­lá­sá­hoz.

Ki ne szeretne az új évben jobban és szerencsésebben élni, mint az elmúlt időszakban. Ehhez mutatunk most ötleteket, hogy milyen tárgyakat rakj magad köré, hogy elkerüljék otthonod a rossz dolgok.

1. Tarts cserepes növényeket

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezek közül is inkább a hosszú levelűekethelyezd előtérbe, mert ezek az ég felé nőnek és nem lehúznak. A színes virágok is bevonzák életedbe a vidámságot, jókedvet.

2. Cseréld le a szögletes dolgokat

Próbálj meg kerek asztalt, kerek tükröt vagy képkeretet tenni a lakásodban, ezek segítik az energiák szerencsés áramlását.

3. Vegyél nagy tükröket

Cseréld le a kisebb tükreidetnagyokra. Minél hatalmasabbak tudsz elhelyezni, annál könnyebben jön majd a szerencse hozzád.

4. Válassz színeket

Fotó: Keller Mátyás

A napsárga, az arany, az élénk zöld, a piros mind, mind energiával és életerővel töltenek fel, amely elengedhetetlenek a szerencséhez.

5. Szeresd az állatos szobrokat

Vedd elő az elefánt, az integető macska vagy a teknős szobraidat a polc mélyéről, segítenek, hogy idén csak jó dolgok történjenek veled. Ha teheted, párban rakd ki őket, így még jobb lesz az életed.

Eközben a címlapon