SIKK

5 romantikus haj, amit a következő randidon ki kell próbálnod!

A frizura a nő koronája. Szerencsére, a mai divat nem követeli meg a hajszálak katonás rendjét, sőt, minél természetesebb hatású annál jobb. Hordd lazán, de mégis szexin tincseidet, és egy pasi sem tud majd ellenállni neked!
címkék:

Randira készülsz és fogalmad sincs mit kezdj a hajaddal? Mutatunk néhány frizurát, ami mindenkinek jól áll és őrülten szexi. A hétköznapokban is hordhatod így, néhány perc alatt elkészítheted akár reggel is.

1. Lágy fonat

A fonás sosem megy ki a divatból. Könnyen megcsinálhatod magadnak, és variálhatod kedved szerint. A legjobb, ha lazán hordod, így igazán vagány és természetes hatású.

2. Kacér konty

Ennél egyszerűbben elkészíthető frizurát nem találsz. Csak egy hajgumira és egy hullámcsatra lesz szükséged. Fogd fel az egészet a fejed búbjára, tekerd a tincset a gumi köré és csatold le.

3. Elegáns hullámok

Eszméletlenül dögös és minden pasi imádja a kiengedett hajat. Fogd a hasütőt és csak a felétől süsd be tincsenként. Nem szükséges az egészet besütnöd, nyugodtan kihagyhatsz néhány szálat. Fújd be hajlakkal és készen is vagy.

4. Szűziesen romantikus

A kósza, laza tincsek itt elengedhetetlenek. Válaszd el középen hajad, majd fond be hátul, az alsó tincset. A végén csak csavard a fejbúbod köré, mint egy hajráfot és rögzíts egy csattal.

5. Vagány göndör

Úgy tűnhet sokat bíbelődtek az elkészítésével, de van egy jó hírünk, szinte ezzel sincsen semmi dolgod. Hajmosás után szedd apró tincsekre a hajad, csavard fel vizesen őket és gumizd be. Reggel csak ki kell engedned.

 

címkék: