SIKK

5 ro­man­ti­kus haj, amit a kö­vet­kező ran­di­don ki kell pró­bál­nod!

A fri­zura a nő ko­ro­nája. Sze­ren­csére, a mai divat nem kö­ve­teli meg a haj­szá­lak ka­to­nás rend­jét, sőt, minél ter­mé­sze­te­sebb ha­tású annál jobb. Hordd lazán, de mégis sze­xin tin­cse­i­det, és egy pasi sem tud majd el­len­állni neked!
címkék:

Randira készülsz és fogalmad sincs mit kezdj a hajaddal? Mutatunk néhány frizurát, ami mindenkinek jól áll és őrülten szexi. A hétköznapokban is hordhatod így, néhány perc alatt elkészítheted akár reggel is.

1. Lágy fonat

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fonás sosem megy ki a divatból. Könnyen megcsinálhatod magadnak, és variálhatod kedved szerint. A legjobb, ha lazán hordod, így igazán vagány és természetes hatású.

2. Kacér konty

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Ennél egyszerűbben elkészíthető frizurát nem találsz. Csak egy hajgumira és egy hullámcsatra lesz szükséged. Fogd fel az egészet a fejed búbjára, tekerd a tincset a gumi köré és csatold le.

3. Elegáns hullámok

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)
Fotó: 123RF

Eszméletlenül dögös és minden pasi imádja a kiengedett hajat. Fogd a hasütőt és csak a felétől süsd be tincsenként. Nem szükséges az egészet besütnöd, nyugodtan kihagyhatsz néhány szálat. Fújd be hajlakkal és készen is vagy.

4. Szűziesen romantikus

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

A kósza, laza tincsek itt elengedhetetlenek. Válaszd el középen hajad, majd fond be hátul, az alsó tincset. A végén csak csavard a fejbúbod köré, mint egy hajráfot és rögzíts egy csattal.

5. Vagány göndör

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Úgy tűnhet sokat bíbelődtek az elkészítésével, de van egy jó hírünk, szinte ezzel sincsen semmi dolgod. Hajmosás után szedd apró tincsekre a hajad,csavard fel vizesen őket és gumizd be. Reggel csak ki kell engedned.

Eközben a címlapon
címkék: