BIZARR

Pánikszerű válás: Ezért menekült ki a férj 15 perc után a házasságból

A fösvény após a házasságkötést követően azonnal követelte a lányárért kialkudott pénzt, csakhogy a férj ezt nem viselte sokáig.

Nagy valószínűséggel minden idők legrövidebb házasságát múlt héten kötötték meg Dubajban, ahol a férj 15 perc együttlét után elvált nejétől - írja a Gulfnews.   A kérész életű házasságról egyébként a férj mohó apósa tehet, aki már a bíróságon erőszakosan követelte a lánya kezéért kialkudott pénzösszeget.

Hírforrások szerint a férj még az esküvő előtt megegyezett leendő apósával, hogy 100 ezer emirátusi dirhamot (7,5 millió forint) fizet választottjának kezéért. A szerződés értelmében a kisebb vagyon felét a házassági  szerződés aláírása előtt, a maradékot pedig a bírósági eskütétel után kell volna átadnia, amikor már hivatalosan is házastársakká váltak.

Az első részletet meg is kapta az apa, és már a másodikért sem kellett volna sokat várnia, de ő az eskütétel után azonnal követelőzni kezdett. A férj próbálta nyugtatni, hogy legyen türelmes, a maradék pénze ugyanis kint várja őt a kocsiban. Az após azonban hajthatatlan volt, és fennhangon követelte vejétől, hogy küldje ki egyik rokonát az autóhoz a borítékért.

Pofátlan nyomulásával végül azt érte el, hogy az újdonsült férj 15 perc házasság után elváljon a lányától. A ifjú férj ugyanis annyira megalázónak találta a követelőzést, hogy még ott a bíróságon beadta a válókeresetet - fogalmazott a helyi sajtónak a férfi ügyvédje.