FITTFAZÉK

Fe­lejtsd el a krump­lit! Itt az 5 leg­szu­pe­rebb ta­va­szi köret!

Nagy kér­dés a di­é­tá­ban, hogy mivel he­lyet­te­sít­sük a szén­hid­rát­ban gaz­dag kö­re­te­ket, pél­dául a krump­lit, a tész­tát és a rizst. Foly­ton azt hall­juk, hogy az egész­sé­ges éte­lek drá­gák, mi meg­fi­zet­hető meg­ol­dá­so­kat mu­ta­tunk!

A legfőbb diétaszabály: ha súlyt akarsz veszteni hagyd el a cukrot, az édességeket és a kenyeret. Nem könnyű mindezt betartani. Legalább ilyen fájdalmas a köretekre vonatkozó megkötés, hiszen szintén javallott a szénhidrátban gazdag krumpli, tészta és rizs elhagyása. Folyton azt halljuk, hogy túl sokba kerül ezek helyettesítése a tányéron, de mi most kimondottan olcsó verziókat mutatunk, magyar zöldségekkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Sajtos spenót rakottas

Nem akarsz hizlaló köretet enni, de már unod a nyers salátákat? Spenótból és karfiolból 10 perc alatt könnyű és kímélő köretet készíthetsz, ami bármilyen húsételhez remekül passzol.

Receptért KATTINTS IDE!

Karfiolrizs

A karfiolrizs tökéletes helyettesítője az igazi rizsnek, bármilyen ételben vagy húsok mellé, de kevés fűszerrel önmagában is izgalmas! Próbáld ki, megéri!

Eközben a címlapon

A receptért KATTINTS IDE!

Brokkolikrokett

Szeretnél valami egészséges, mégis isteni finom köretet? Próbáld ki ezt a mennyei brokkoli krokettet! Ebből nyugodtan csemegézhetsz, minden morzsája abszolút diétás!

A receptért KATTINTS IDE!

Zöldfűszeres-bundás cukkinihasáb

Nem véletlenül kedvence a diétázóknak a cukkini! Ebben a zöldségben szinte nincs is szénhidrát! Bebundázva persze még finomabb, és ha okosan panírozol, továbbra is diétás marad!

A receptért KATTINTS IDE!

Sült zeller

Fantasztikus köret, még a sült krumplinál is finomabb! A zellerlerobbantja rólad a pluszkilókat, ráadásul igazi afrodiziákum! Próbáld ki, biztos nem fogsz csalódni!

A receptért KATTINTS IDE!