LELKIZŐ

5 ok, amiért Gombos Edina elhagyta az országot

Bár a szikrázó napsütés és a homokos óceánpart sok embert vonz Floridába, a TV2 mûsorvezetőjének jóval komolyabb indokai lehettek arra, hogy családjával Amerikában kezdjen új életet.
címkék:
  • Szerző: Doris

Gombos Edinát sikeres műsorvezetőként és boldog családanyaként ismerhettük meg, aki márciusban elköszönt a TV2-től, hiszen megszületett második gyermeke, a kis Matteó. Akkor azonban még azt hittük, a búcsú csak rövid időre szól...

Ma viszont bombaként robbant a hír, miszerint Edina - aki az első hírek szerint csak vakációzni utazott családjával Floridába - már nem is tervezi, hogy hazatér Magyarországra.
Férjével, a kubai születésű Albertóval, és két gyermekükkel Amerikában kezdenek új életet. Vajon miért döntött úgy a sikeres tévés, hogy feladja itthoni karrierjét és egy egészen más kultúrájú országba költözik?

A %% felkutatta azokat az okokat, amelyek közrejátszhattak abban, hogy Edina hátat fordít eddigi életének és belevág az ismeretlenbe.

1. Munkahelyi problémák

Bár a kívülállók ebből nem sokat vehettek észre, mégis könnyen lehet, hogy a műsorvezető már nem érezte magát annyira jól a munkahelyén. Edina hosszú éveken át vezette a TV2 napi riportmagazinját, az Aktívot, de ezen kívül csak egy-két tévéműsorban láthattuk. Nagyobb showműsorok kapcsán fel sem merült a neve, míg mások újabb és újabb lehetőséget kaptak.

2. Bántó megjegyzések

Edina gyerekei, a hétéves Miranda és a márciusban született Matteo pont úgy néznek ki, mintha édesapjuk, a kubai születésű Alberto kicsinyített másai lennének. A hasonlóság és a latin vonások miatt pedig gyakran váltak rosszindulatú, néha kifejezetten rasszista megjegyzések célpontjává. Sokszor a Facebookra posztolt meghitt családi fotóik alá is bántó kommentek érkeztek, amiket Edina mindig ügyesen kezelt, de nem lennénk meglepődve, ha ezeket is megelégelte volna. Edina a Best magazinban utalt is rá, hogy ők olyan környezetben szeretnék felnevelni a gyerekeket, ami sokkal befogadóbb a latin származásúakkal. Florida pedig pont ilyen, hiszen még törvény is segíti a letelepedésüket!

 

Életem értelmei: a három Costafreda.

Posted by Gombos Edina on 2015. augusztus 3.

3. Alberto akart lenni a családfenntartó

Bár elfogadta, hogy felesége az egyik legismertebb hazai tévés személyiség, titkon talán mégis arra vágyott, hogy övé legyen a családfenntartó szerep. Erre az Egyesült Államokban minden lehetősége meg is lesz, hiszen egy floridai informatikai cég már tavaly állást kínált neki, azóta pedig - francia nyelvvizsgájának köszönhetően - még nagyobb lehetőségek várnak rá.

4. Közelebb fognak élni Alberto szüleihez

Bár Edina szülei minden segítséget megadtak lányuknak, Albertónak mégis hiányozhatott rokonai közelsége. Annak ellenére, hogy már sok évvel ezelőtt feladta kubai életét a szerelemért, a műsorvezető férje hozzátartozóitól nehezen tudott elszakadni. A költözéssel viszont sokkal közelebb kerültek Alberto Kubában élő szüleihez.

5. Kalandvágy

Természetesen nem hagyhatjuk ki az újdonság varázsát sem a felsorolásból, ahogy a monotonitásból való kitörés iránti vágyat sem. Amerikát pedig nem véletlenül hívják a lehetőségek országának! Edinának és családjának biztosan friss és színes élményekben lesz része a számukra új környezetben! A gyerekekkel ugyanis már az első strandolós napon remekül érezték magukat a floridai partokon. Kalandjaikról Edina maga is mesélt egy héttel ezelőtt a %%-nak.

Az első strandolós nap

Posted by Gombos Edina on 2015. július 21.

 

 

címkék: