SIKK

5 hiba, amit soha ne kö­vess el, ha leg­gingsbe bújsz

Imá­dod és akár min­den­nap vi­sel­néd a ké­nyel­mes és di­va­tos leg­ging­set? Most meg­mu­tat­juk, me­lyek azok az alap­hi­bák, ame­lye­ket jobb el­ke­rül­nöd. Így tuti nem néz­nek rád fur­csán az utcán az em­be­rek.

Az ősz egyik kedvenc ruhadarabja a leggings, ami valójában sem nem harisnya, sem nem nadrág. Sokféle felsővel felvehetjük, ugyanakkor nem egyszerű öltözni hozzá, mert nagyon kiemeli, ha nem tökéletes az alakunk. Mutatjuk, mire kell figyelni, ha egy ilyen testresimuló nadrágot húzunk fel.

1. A leggings nem nadrág

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kevés nagyobb divatbakit tudunk elképzelni annál, mint amikor a kényelmes és praktikus leggingset - vagyis cicanadrágot - valaki felsőruházatként hordja. Ez a ruhadarab ugyanis nem nadrág! Akkor sem, ha megfelelő bugyival hordjuk és akkor sem, ha szép formájú a fenekünk. Ehhez a nadrághoz, ha lehet, mindig hosszú pulcsit hordjunk és legyen takarva a fenekünk.

2. Nem figyelünk a színekre

Az aktuális összeállításnál a legginngshez mindig anyagában és színeiben is jól illeszkedő felsőt válassz, figyelj az összhatásra.

3. Az évszaknak nem megfelelően öltözünk

Ha a legginngshezbokacsizmát húzol, mindig gondolj arra, hogy optikailag rövidül a lábad. Ezt valamilyen felsővel ellenpontozni kell. Ez viszont nem jelenti azt, hogy feltétlenül hasvillantó pólóval kell hordani ősszel a hidegben. Ha nincs más megoldás, keress inkább hozzá egy másik cipőt.

4. A színek összhangja

A klasszikus piros-fekete összeállítás eleganciát sugall. Persze választhatod a fehéret is, de valljuk be, az egy koszos őszi utcán nem sokáig marad ilyen szép a cipőd.

5. A talpas leggings nem kívülre való

Azok a leggingsek, melyek aljára pántot varrtak, természetesen elegánsan és feszesen mutatnak a lábon. De ez nem jelenti azt, hogy a nadrág ezen részét feltétlenül harsányan előtérbe kell tolni. Még akkor sem, ha erre írták rá a márkajelzést.

Eközben a címlapon