ÉLETMÓDI

5 elképesztő orgazmus! Te átélted már?

Volt már köldök vagy hüvelykujj orgazmusod? Nem vicc, tényleg létezik ilyenfajta gyönyör. Most összeszedtük a legszürreálisabb orgazmustípusokat. Ha tapasztaltad már valamelyiket, a világ szerencsésebb feléhez tartozol! Vagy nem...
címkék:

A 40 nap 40 éjszaka című filmben Josh Hartnett szerepe szerint vállalja, hogy nem él szexuális életet egy hónapig. Sikerül is betartania fogadalmát. Egy nő sem ér hozzá, azonban elképesztő orgazmusa lesz attól, hogy egy virágot fúj végig a testén szíve választottja. De valóban lehetséges ez? Most számba vettük a legbizarrabb és leghihetetlenebb orgazmusokat!

1. Gondolatorgazmus

Ugye, te is úgy fogadtad el magadban, hogy egy jó orgazmushoz feltétlenül szükséges a nemi szervek érintkezése? Valójában a legforróbb élvezet fejben dől el, hiszen az agyad küldi a jeleket, instrukciókat a szóban forgó szerveknek. Ezért lehetséges, hogy, ha túl stresszes vagy, és sok a gondolat a fejedben, nehezebben tudsz ráhangolódni az együttlétre, így az orgazmus is nehezebben jön.

Kutatók azt állítják, jó fantáziával képes vagy a gyönyört elérni mindenféle érintés nélkül.

2. Mellbimbó orgazmus

Szakértők szerint a mellbimbó stimuláció pontosan olyan hatással van az agyra, mint a csikló izgatása. Így a nők 29%-a képes elélvezni csupán a bimbó izgatásával.

3. Köldök orgazmus

Bármilyen hihetetlen, kutatások bebizonyították, hogy lehetséges elélvezni a köldök izgatásával is. Ezzel a stimulációval ugyanis azt az ideget érjük el, ami közvetlenül felelős az orgazmusért. Ez az ideg sokkolódik akkor is, amikor a férfiakat ágyékon rúgják.

4. Terheléses orgazmus

A nők több mint 20%-a tapasztalt már orgazmusélményt valamilyen gyakorlat során. Legyen az pilates, jóga, futás vagy kerékpározás.

5. Hüvelykujj orgazmus

Furcsa, ha egy felnőtt férfi szopja a hüvelyujját. De még furcsább, ha azt mondjuk: el is élvezhet tőle. Pedig így van. Egyes férfiak valóban képesek rá. Kutatók azt állítják, ez azért lehetséges, mert

az ujjban lévő idegek ugyanúgy reagálnak a stimulációra, mintha a péniszt izgatnánk.

Forrás: www.menshealth.com

 

címkék: