FITTFAZÉK

5 di­é­tás csúcs­reg­geli, ami azon­nal be­in­dítja a fo­gyást

Ha a na­po­dat egész­sé­ges reg­ge­li­vel kez­de­néd, ne ke­res­gélj to­vább, mert 5 fan­tasz­ti­kus le­he­tő­sé­get mu­ta­tunk. Mind­egyik szén­hid­rát­ban sze­gény, de tar­tal­mas fi­nom­ság. Lakj jól, fogyj le!

Itt az ideje, hogy a jó öreg pirítósról áttérj egy sokkal egészségesebb reggelire. Ha ezekből a finomságokból választasz, nem kell attól tartanod, hogy túl korán megéhezel. Tuti, hogy akár délig is kibírod nassolás nélkül - ez pedig a kiegyensúlyozott vércukorszint alapja. Nézd meg válogatásunkat!

1. Sajtos-szalonnás roppancs

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ne hagyd, hogy a kenyér egész délelőtt hintáztassa a vércukorszinted! Iktasd ki a szénhidrátokat! Ez a sajtos-szalonnás roppancs zseniális összetevőinek köszönhetően úgy laktat, hogy közben beindítja a fogyást.

A receptért KATTINTS IDE!

2. Reuben tojásmuffin

Szeretnél egy csodásan finom reggelit enni, ami után nem éhezel meg hamar? Ezzel a fantasztikus tojásrántottával nem száguldozik fel-le a vércukorszinted, és nem érzed úgy, hogy bármitől meg kellene fosztanod magad a diétád miatt.

A receptért KATTINTS IDE!

3. Cafelatte bögresüti

Forró kávé és süti egyben! A reggeli rohanásban percek alatt el tudod készíteni ezt a finomságot. Pezsdítően feldobja a reggeled, eltelít, de közben vigyáz az alakodra.

Eközben a címlapon

A receptért KATTINTS IDE!

4. Felhő rétes

Ezt a reggeliző süteményt csak imádni lehet! Könnyű és isteni finom, de a legjobb, hogy cukor és liszt nélkül készül. Gyakorlatilag csak fehérjéből áll, így nemcsak, hogy nem hizlal, hanem éppenséggel abban segít, hogy eltűnjenek rólad a pluszkilók!

A receptért KATTINTS IDE!

5. Karfiol kenyérke

Ez a csodás karfiolkenyér remek szövetségesed lehet, ha fölös kilóktól szeretnél megszabadulni. Szénhidrát alig van benne, tökéletes fogyókúrás alap! A zöldfűszerektől, a fokhagymától, valamint a sajtoktól tésztája csodás mediterrán hangulatú. Isteni finom és ez nem hizlal!

A receptért KATTINTS IDE!