KÜLFÖLD

33 éves pa­kisz­táni fojt­hatta meg a 23 éves fran­cia egye­te­mista lányt

Az ügy már egy hó­napja tartja láz­ban a köz­vé­le­ményt, de csak most tar­tóz­tat­ták le az egye­düli gya­nú­sí­tot­tat. Egy Pá­rizs­tól délre eső fagy­lal­to­zó­ban ta­lál­koz­hat­tak.
  • Szerző: SZM

A 23 éves francia diák, Sandra B. holttestét egy gépkocsiban találták meg a Val-de-Marne megyei Valentonban, még május elején. A lány kezeit és lábait ragasztószalaggal kötötték össze, halálát pedig fojtogatás okozta, így tették bele a saját autójának a csomagtartójába, néhány kilométerre a lakásától.

Az eset nagy port vert fel Franciaországban és most már van egy gyanúsított is. A nyomozás során kiderült, hogy a lány az egyetemi gyakorlat keretében egy fagylaltgyártó cég értékesítési ügynökeként dolgozott és a munkája során találkozhatott későbbi gyilkosával,aki egy Quincy-sous-Sénart-ban lévő üzletben helyettesített.

Sandra B. /forrás: Facebook/

Az persze kérdés, hogy

a 33 éves pakisztáni, aki illegálisan tartózkodott Franciaországban, hogy kaphatott munkát, de egyelőre még nagyobb kérdés, hogy ha valóban ő volt a tettes, akkor miért ölte meg a lányt.

Az biztos, hogy azon a napon, amikor a holttestet megtalálták, a pakisztáni vonatjegyet vásárolt és Olaszországba akart szökni – írta a Casoaislado. Más források szerint feladta magát. Bárhogy is történt, az elmúlt hét óta ő az első számú gyanúsított, attól függetlenül, hogy a lány holttestén nem találtak nemi erőszakra utaló nyomokat.

Forrás: Lejdd

Eközben a címlapon