KÜLFÖLD

3 mé­te­res piton ha­rapta meg a mun­kás pé­ni­szét a WC-n

A férfi be­val­lotta, hogy elő­vi­gyá­zat­lan volt, mert hal­lott róla, hogy az épü­let­nek egy másik für­dő­szo­bá­já­ban is ta­lál­tak már kí­gyót, de azt hitte, csak vic­ce­lőd­tek.
  • Szerző: SZM

Nem teljesen világos, hogy a thaiföldi kígyók miért vonzódnak a WC kagylókhoz. De arra mindenki emlékszik, hogy tavaly novemberben egy WC-ben leselkedő, három méter hosszú Boa constrictor harapott meg egy thai férfit a saját lakásában. Az állat a férfi nemi szervét harapta meg. Az akkori történet gyakorlatilag megismétlődött!

Ezúttal egy több mint 3 méteres piton harapta meg egy munkás péniszét Bangkokban – írta a Pattayatoday.

A peches férfi a 45 éves Terdsak Kaewpangpan, úgy feszítette le nemes szervéről a hüllőt, hogy közben folyt a vére. Péniszét 15 öltéssel kellett összevarrni.

A férfi bevallotta, hogy elővigyázatlan volt, mert hallott ugyan arról, hogy az épület egy másik fürdőszobájában kígyót találtak, de azt hitte, csak viccelődnek.

Mint utóbb kiderült, azt a fürdőszobát a munkások inkább bezárták és nem használták. A csőrendszer azonban összekötötte a két helyiséget, így harapott rá a piton a peches ember férfiasságára.