INSIDER

Hi­va­ta­los be­je­len­tés: idén itt ren­de­zik a Red Bull Air Race-t

A meg­szo­kott hely­szín he­lyett most a ma­gyar ten­ger part­ján cso­dál­hat­ják meg a ver­senyt a Red Bull Air Race ra­jon­gói.
  • Szerző: Ripost

A sorozat történetében is rekordot jelentő 13. alkalommal érkezik Magyarországra a Red Bull Air Race világbajnokság. A  hazai futam most izgalmas újdonságokat tartogat: a versenynek ugyanis idén a Balaton-parti üdülőváros, Zamárdi ad otthont, ahol a világ legjobb pilótái a tó csodás panorámájával a háttérben repülnek majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eddig megszokott budapesti helyszín után idén a 370 km/órás sebességgel száguldó mezőny az eredetileg meghirdetett időpontban, 2019. július 13-14-én a Balaton déli partjára költözik.

„A Red Bull Air Race világszínvonalú nemzetközi esemény, így nagy örömmel biztosítunk helyszínt a 2019-es magyar futamnak. A gyorsaságot és precíz repülési technikát ötvöző verseny mellett egész hétvégén változatos programokat kínálunk a család összes tagjának” – mondta Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere.

„Zamárdi közel másfél évtizedes tapasztalattal bír a nagyszabású rendezvények koordinálása terén, és a város adottságai tökéletesen alkalmasak a Red Bull Air Race megrendezésére. A környezet és a gyönyörű látkép méltó lesz a verseny színvonalához, amely óriási hírverést jelent majd a településnek és az egész balatoni régiónak” - tette hozzá.

A budapesti versenyre vásárolt jegyek teljes összegben visszaválthatók az eredeti értékesítési helyeken. A szervezők hamarosan nyilvánosságra hozzák a jegyvásárlási lehetőségeket a balatoni versenyre - tájékoztattak a szervezők. Jegyinformációkért és a legfrissebb hírekért látogass a www.redbullairrace.com weboldalra.