EZO

2019-ben jön a Disznó éve: Óri­ási for­du­la­tot hoz a sze­ren­cséd­ben

Is­merd meg a kínai ho­rosz­kóp jós­la­tait 2019-re, mely a Disznó éve lesz. Az alábbi elem­zés se­gít­sé­gé­vel fel­ké­szül­hetsz az előt­ted álló idő­szakra, annak min­den ha­tá­sa­i­val!
  • Szerző: F. E.

Ugyan csak 2019. február 5-én köszönt ránk a kínai újév, azonban nem árt már most ráhangolódni a Disznó jegyének szerencsés hullámaira és felkészülni az előttünk álló kihívásokra.

Fotó: 123RF

A meglepő fordulatokban gazdag Kutya évét felváltja egy látszólag harmonikus, összességében békés és konfliktusmentes időszak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az év eleji "múlton való rágódás" a Holdújév beköszöntével teljesen elhalványul és új utakat hoz az életünkbe. Mindeközben

tisztán láthatjuk, honnan hová is jutottunk életünkben és a befektetett szorgalmunk sokkal jobban megtérül, mint a Kutya évében.

Figyeljünk oda, hogy ne halogassunk sokáig döntéseket, főleg akkor nem, ha a változás olyannyira megérintett minket, hogy azt már nem lehet visszafordítani.

Fotó: Pinterest

Az elnyomást mindenki nehezebben fogja viselni és sokkal jobban kiállunk önmagunkért, így észszerű kompromisszumok születhetnek a tapintat és a diplomácia segítségével. A csapatmunka most még nagyobb hangsúlyt kap, a meglévő tudást pedig hasznosítani fogjuk a közösség javára.

Fontos a mértékletességre való törekvés, hiszen a Disznó évében pont ez lesz az egyik legnagyobb kihívás.

Ugyanez vonatkozik a költekezésre is, hiszen sok jegy ebben az évben jobban megengedheti magának, azonban érdemes felkészülni a távoli jövő élethelyzeteire is. A tervezés és megfontoltság szinte kötelező lesz ebben az időszakban. Aki túlzottan kecsegtető ajánlatot kap, gondolja meg jól, hogy valójában tényleg az-e, aminek látszik.

Eközben a címlapon