SIKK

Íme 2017 ta­va­szi ma­ni­kűrt­rendje! Álom­szép, kü­lön­le­ges meg­ol­dá­sok!

Na­gyon iz­gal­mas lesz a sze­zon ma­ni­kűrt­rendje. Gyö­nyörű ár­nya­la­tok, iz­gal­mas min­ták, egyedi össz­ha­tás - ez lesz a ta­vasz mot­tója.

A sláger az idei szezonban a pasztell árnyalatoké lesz. De hogyan tudjuk mégis izgalmassá, egyedivé és változatossá tenni a manikűrt? Gyönyörű megoldásokat mutatunk, és meglátod, melyek lesznek idén tavasszal a legdivatosabb viseletek.

1. A virágminta természetesen nem maradhat el, hiszen a tavaszt mi más szimbolizálhatná jobban? A díszítés viszont leginkább a natúr és a pasztellszíneken fog megjelenni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A minták úgy érvényesülnek a mostani szezonban, hogy a szomszédos körmök letisztultsága főszerepet ad nekik.

3. Ha mégis arra vágysz, hogy minden körmöd díszítést kapjon, akkor telitalálat a cseresznyevirág mintája, amely gyönyörű, visszafogott és nőies.

4. A geometrikus minták továbbra is tarolnak a pasztell mellett. Remekül kombinálhatók a virágmotívumokkal. Nézd, mennyire csodásan néz ki együtt!

5. Persze az egyszerű, minimalista megoldások önmagukban is remekül mutatnak. Ez a verzió hihetetlenül menő, és könnyen elkészíthető még otthon is.

Eközben a címlapon

6. A csíkok még ennél is érdekes formát is ölthetnek a körmödön 2017 tavaszán. Megjelenhetnek például úgy, mint néhány véletlenszerű ecsetvonás.

7. Egyáltalán nem kell persze a csíkoknál és a virágnál megállnod, ha szép körmökre vágysz. A pasztell és a csillámok csodásan mutatnak együtt, és nagyon divatosak is lesznek.

8. Kombinálhatod is a minimalista díszítést a csillogó elemekkel, például egy esküvőn. Ilyen meseszép lesz a végeredmény:

9. Teljesen új izgalmat adnak idén azok a körmök, melyek szinte tetovált manikűrre emlékeztetnek. Több formában is előbukkanhatnak. Ez a dizájn például egy színes, vidám és teljesen meghökkentő változat.

10. A fehér körmök pedig tökéletes alapot adnak a feliratoknak, amik szintén a tetoválás műfajára emlékeztetnek, és remekül néznek ki. Íme az egyik módszer:

11. És mutatjuk a két kedvencünket is. Az első esetében a felirat a körömre került, és fantasztikusan mutat.

12. A másik változat pedig hennával, vízálló tussal vagy felragasztható tetoválással is csodásan működik: a minta a köröm fölé került. És gyönyörű!