SIKK

Bár­so­nyos ár­nya­la­tok: 2017 leg­tren­dibb haj­szí­nei

A me­se­szép át­me­ne­tes haj­szí­nek, az ombre vagy a blo­range mel­lett idén az egy­színű, bár­so­nyos ár­nya­la­tok is hó­dí­ta­nak majd.
  • Szerző: Z.B.

2017 trendi színeivel az is tündökölhet, aki inkább az egyszerűség és a visszafogottság híve, ha a frizurájáról van szó.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már hozzászoktunk, hogy minden szezonban megjelenik valamilyen új, vadító árnyalat, ami úgy végigsöpör a divatvilágon, mint a forgószél. A celebek kezdik a sort, majd a hétköznapi emberek szívét is könnyedén meghódítja. Idén azonban nem kell tartanunk az extrém megoldásoktól, ugyanis megjelennek a természetes, lágy tónusú hajszínek, a vörös, a mézszőke, a karamell-, és a gesztenyebarna, valamint a kicsit merészebb hamuszőke árnyalat.

Fotó: 123RF

Ezek a színek melegséget sugároznak, őrülten szexivé és vonzóvá varázsolják viselőjüket. Bár mindegyik hihetetlenül szép, azért mielőtt választanánk, nem árt kikérnünk a fodrászunk véleményét, hogy megtudjuk, mi illik legjobban az arcformánkhoz, vagy a bőrünk tónusához. Viselhetjük ezeket a hajszíneket teljesen egyszerűen, egyenesen is, vagy lágy loknikat is készíthetünk, amelyek még jobban kihangsúlyozzák a varázslatos színeket.

Fotó: 123RF