DIÉTA

2016 leg­meg­döb­ben­tőbb fo­gyá­sai! Ezek­től a fo­tók­tól le­esik az állad

Ebben az évben is sok nő dön­tött úgy, hogy meg­sza­ba­dul végre az egész­ség­te­len súly­fe­les­leg­től. Ezek­nek a höl­gyek­nek nem kevés súlyt kel­lett le­ad­niuk, de si­ker­rel jár­tak, és büsz­kén töl­töt­ték fel előtte-utána fo­tó­i­kat a netre. Meg­mu­tat­juk a leg­döb­be­ne­te­sebb át­ala­ku­lá­so­kat.

Rosie Mercado

A plus-size modellként dolgozó Rosie gyomorszűkítő műtét segítségével fogyott le több, mint 110 kilót. Persze nemcsak a műtét segítette hozzá a fogyáshoz, hanem az utána követett egészséges életmód, és a rendszeres mozgás is. Végül még egy műtét zárta a folyamatot, amelynek során a megnyúlt bőrt távolították el Rosie testéről. A modell ma szebb mint valaha, és egyáltalán nem bánja, hogy soha nem lesz nádszálkarcsú: büszke megváltozott, nőiesen telt, alig 70 kilós testére.

Rosiefantasztikus fogyásáért KATTINTS IDE!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rachel Graham

Két gyerek és közel 50 kiló fogyás után Rachel őszintén mutatta meg megnyúlt bőrét az Instagramon – bátorításul sorstársainak, és azt üzenve, hogy ez a bőrréteg az akaraterőről és a sikerről árulkodik. Rachel fogyásáról itt olvashatsz bővebben.

Haley Smith

A 24 éves fiatal lány gyönyörű menyasszony akart lenni: eljegyzése és esküvője között 50 kilót adott le. Egyik legsikeresebb új szokása, hogy nem eszik este 8 után, és hetente legfeljebb kétszer eszik házon kívül. És természetesen rendszeresen sportol – így pedig már egy merész esküvői ruhát is megengedhetett magának!

Jess

Az interneten csak Jess néven ismert lány két fotója között mindössze 30 másodperc telt el. A drámainak látszó különbséget mindössze a testtartásának változtatásával érte el, arra ösztönözve mindenkit, hogy ne dőljenek be a közösségi oldalakon látható, tökéletesnek látszó képeknek, ehelyett inkább egyszerűen éljenek egészségesen.

Kelsey Wells

Kelsey fotói azt mutatták meg, hogy nem csak a mérleget kell figyelni: izmosan ugyan valamivel több lehet a súlyod, mégis szebb lesz a tested, és egészségesebb is leszel – vagyis, edzésre fel!

Eközben a címlapon